Петковића у Зубином Потоку на Бадње вече народ дочекао речима: УА ПИ*КО ИЗДАЈНИЧКА!!! (ВИДЕО)

0
петковића

Директора канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића вечерас је народ у Зубином Потоку дочекао речима: УА пи*ко издајника.

У порти цркве  у Зубином потоку, вечерас на Бадње вече Петковића је народ почео да прозива, окупљени су викали “издаја”, “зашто си дошао”. Врло брзо директора канцеларије за Косово и Метохију окружио је велики број припадника обезбеђења што разочарани народ није обесхрабрило него су још јаче узвикивали “издаја” и “Косово је срце Србије.

Након што је постигнут договор поводом уклањања барикада, међу Србима на Косову и Метохији северно од Ибра, из дана у дан расте велико незадовољство. Разлог због ког су подигнуте барикаде није био само хапшење Ненада Пантића, већ још неколицине Срба који су још увек у притвору али и заштита од РОСУ, албанске сепаратистичке полиције и нада да ће се Срби на Косову и Метохији вратити у српски систем.

Нажалост, ништа, изузев пуштања Дејана Пантића у кућни притвор није испуњено и Срби се осећају као пуштени низ воду. Без заштите али под сталном стрепњом од албанске сепаратистичке полиције, која није ништа друго него терористичка организација што је данас и показала тиме што је припадник те параполиције ранио два српска дечака док су ишла по бадњак. Један од рањених дечака има свега 11 година.

У складу са тим није ни мало чудан дочек Петковића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поводом последњих дешавања на Косову и Метохији у недељу 8. јануара заказан је и велики протест у Косовској Митровици код споменика Кнезу Лазару.

Погледајте како су Петковића дочекали на Косову и Метохији

Прочитајте још:  Због чега је нафта све скупља?

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *