СЗО: Активизам против вакцине је смртоноснији од глобалног тероризма

0
сзо

СЗО (Фото: EPA-EFE/ MARTIAL TREZZINI)

СЗО: Активизам против вакцине је смртоноснији од глобалног тероризма.

Светска здравствена организација је на Твитеру поделила видео у коме се промовише тврдња да је активизам против вакцине смртоноснији од глобалног тероризма, нуклеарнe пролиферације и оружаног насиља.

Прочитајте још:  ХИТ! Лондон осуђује Москву због забране међународног ЛГБТQ покрета
Да, стварно.

У снимку се цитира доктор Питер Хотез са Медицинског колеџа Бејлор, који је изјавио: „Морамо да признамо да је активизам против вакцине, који ја заправо називам агресијом против науке, сада постао главна смртоносна сила на глобалном нивоу“.

Хотез даље тврди да је 200.000 Американаца умрло од ковида јер су одбили да добију вакцину, тврдњу коју не подржава ниједан извор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„А сада се активизам против вакцине шири целим светом, чак и у земље са ниским и средњим приходима“, додао је Хотез.

Још једном, обезбеђујући било који извор за своје сумњиве тврдње, Хотез је тврдио да „анти-наука сада убија више људи него ствари као што су оружано насиље, глобални тероризам, нуклеарно ширење или сајбер напади“.

Доктор се даље жалио на то како је скептицизам против вакцине сада постао „политички покрет“ повезан са „крајње десним екстремизмом“ и у Сједињеним Државама и у Немачкој.

Прочитајте још:  Упозорење! Јапан поставља упозорење о миокардитису на „вакцине“ и захтева информисану сагласност пацијента!
Хотез је злослутно позвао на „политичка решења за овај проблем“.

Није изненађујуће да су твитераши у потпуности наљутили СЗО због дељења видеа, а један је указао на статистику која сугерише да „Лекари и „медицина“ убијају више људи него саобраћајне несреће и оружје“.

„Највећа анти-научна дисеминација дошла је од @who када сте покушали да затворите свет због благог вируса са стопом преживљавања од 99,97% и за који је чак и најстрашнија стопа смртности лажно пријављена (тј. ‘позитиван тест’) . Сами сте криви“, приметио је други.

„Ти си апсолутна опасност за друштво, Питер. Не само што грешиш у медицини. Претња си за цивилизовано друштво“, прокоментарисао је адвокат Вива Фреи, постављајући скриншот како Хотез непрестано позива на ношење маски и вакцинацију деце.

Прочитајте још:  Иран и САД постигли договор о размени затвореника
Упркос великом ентузијазму за маске и вакцине, за које је тврдио да су зауставиле преношење ковида, Хотез је и сам добио ковид у мају прошле године и, наравно, одговорио са захвалношћу због вакцине коју је примио.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *