Филм “Олуја”: Боли их истина зато хоће Србима да запуше уста

0

(фото:Скриншот:)

Филм “Олуја”: Боли их истина зато хоће Србима да запуше уста.

Председник Хрватске Зоран Милановић данас је у Вуковару поручио представницима Срба у тој земљи да престану да говоре да је Олуја била етничко чишћење. Милановић је то изјавио два дана уочи премијере филма “Олуја”, редитеља Милоша Радуновића, који најсликовитије говори о злочину хрватских оружаних снага над Србима августа 1995. године.

Прочитајте још:  Ања Филимовова: Дуга припрема и брза реализација-организација геноцида у Независној Држави Хрватској
Милановић је изразио је “жаљење” што на скупу нема политичких представника Срба, на сраман начин позвавши да не говоре да је Олуја била “етничко чишћење”.

Овом скандалозном изјавом јасно видимо да хоће Србима да запуше уста, желе да ућуткају Србију, а такође их боли филм “Олуја” који је један од најишчекиванијих оставарења у модерној српској кинематографији.

Изгледа да Милановића много боли филм “Олуја” о истини о хрватским злочинима над Србима и етничком чишћењу, када је из Хрватске протерано и убијено више од 250.000 Срба.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И зато Хртвати настављу кампању против председника Србије Александра Вучића који не дозвољава да се забораве српске жртве, који свуда и на сваком месту понавља исто: “Олуја је етничко чишћење”.

Прочитајте још:  На-чело вечности
Јасно је да српске жрве “Олује”, “Бљеска”, Јасеновца, али и свих других стратишта неће бити заборављене док год је на власти председник Вучић који не допушта да се о невиним жртвама ћути, већ о њима говори тако да чује цео свет.

Васељенска/Објектив.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *