Блокада на Јарињу: Шиптари забранили пролазак и возилима са КМ таблицама регистрованим у новембру

0
јариње

јариње

Блокада на Јарињу: Шиптари забранили пролазак и возилима са КМ таблицама регистрованим у новембру.

Шиптари настављају са терором.Такозвана “Косовска полиција” је на административном прелазу Јариње наставила да забрањује улазак возилима са КМ регистарским таблицама, ако им је регистрација продужена након споразума Београда и Приштине о регистарским ознакама договореним 23. новембра у Бриселу, упркос реаговању из ЕУ да се продужетком регистрације не крши споразум.
Прочитајте још:  УЖИВО ИЗ ЗВЕЧАНА: РОСУ пуцала на Србе, двоје рањено; КФОР баца шок бомбе
Са терена има примера да полиција забрањује улазак на КиМ и возилима регистрованим истог дана када је постигнут договор.
РТС преноси изјаву Ивана Јакшића из Косовске Митровице који је, како је казао, са ноћас враћен са Јариња, јер је возило регистровао 23. новембра.
„Био сам са супругом и малолетном ћерком коју смо водили код лекара. Нису нам дозволили да прођемо прелаз Јариње, рекавши да се забрана односи на сва возила са КМ таблицама, којима је продужена регистрација од 21. новембра прошле године. Узалуд смо показивали извештај са лекарског прегледа“, рекао је Јакшић.
Додао је да је за већину власника аутомобила са КМ таблицама ово нов моменат одлуке о забрани, јер је претходно саопштено да се забрана односи на возила чија је регистрација продужена у децембру.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=E4ugJRRcwV0&t=1s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *