Градоначелник Бора прети људима по друштвеним мрежама јер га прозивају због грејања

0

Грађани Бора су већ трећи дан по реду без грејања, иако је температура ноћу и испод нуле. Незадовољни грађани јуче су одржали и протест наводећи да је грејање од почетка сезоне и да ово није први пут да се на десетине хиљада грађана становника Бора смрзава.

Међутим градоначелнику Бора сметају прозивке, посебно ако се има у виду да је у току само ове године у топлану уложено преко 500 милина да би се обезбедило адекватно грејање, те је тако почео да прети Боранима на друштвеним мрежама.

Један од многих становника Бора жалио се на мрежама да је ситуација неиздржива и да се на минусу деца смрзавају.

“Који сте ви олош! Јел помислите бар на једно дете које можда нема грејалицу, ћебе или јорган… НЕ!ЗАТО ШТО СТЕ ОЛОШ. Обданишта и школе без грејања, а верујем и болница.  Треба народ да вас бије где год вас види! И директора топлане и градоначелника и његовог заменика и све остале који имају везе са овом игранком око угља и топлане. Вас народ у Бору није бирао, ви сте послушни кунићи Београда  и немате право да се зајебавате са нама. Ово је мало више наш град, него ваш. “, написао је један становник Бора на шта је врло брзо добио одговор од градоначелника Александра Миликића:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ај мангупе, долазим пред хотел Албо, ту сам за 15 минута. Нисам раније стигао да видим ову поруку па ти се сада јављам.”

Након чега је и поставио своју фотографију испред хотела Албо у Бору.

Прочитајте још:  Вучићев СНС посланик Драгишић: Руси, је…емо вам матер, јурићемо вас!

Грађани Бора наводе да је општина преко сумњивих тендера набавила лош угаљ који је проузроковао застоје, већ на самом почетку сезоне а да се сада ваде измишљајући неке кварове.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *