„Решите се четника, нема слободе без Олује!“: Отворен предлог Ђукановићу из Хрватске за обрачун са Србима

0

„Решите се четника, нема слободе без Олује!

Прочитајте још:  „Комита“ Ракочевић који је претио „Олујом“ у Црној Гори – обио и оскрнавио цркву у Сутомору
Отворена противсрпска политика у режији Мила Ђукановића инспирисала је, нажалост, многе фанатике широм Балкана.

Тако се, испод једног од објава на друштвеним мрежама посвећених у „славу и лик“ шефа ДПС-а јавио и извесни Марио Мадаревић из Хрватске, са све „рецептом“ за обрачун са српским народом.

„Једино се нисте решили четника а то без крвавих гаћа неће ићи… Сетите се Албанаца, муслимана и усташа поготово… Нема слободе без олује“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нажалост, овакви ставови наишли су на одобравање немалог броја „Дукљана“ и оних појединаца који су опени мржњом према свему српском, упркос јасно испољеној народној вољи од фамозног 30. августа, остали чврсто уз скуте свог „господара“. Такво понашање, једноставно, уопште не треба да чуди. Црна Гора је деценијама уназад била изложена систематским антисрпским и антицрквеним политикама. Међутим, када је реч о Хрватској, невјероватан је проценат оних који су декларисани обожаватељи неоусташког режима у Црној Гори, ако ни због чега, оно барем због чињенице да је Црна Гора постала бастион оне политике која је мобилисала хрватски народ да почине највеће етничко чишће и злочин у Европи после Другог светског рата.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *