Како су и када пророци из целог света предвиђали нови рат Русији и Западу и ко је назван победником у ватреној бици апокалипсе

0
русији

Фотографија © Схуттерстоцк

Како су и када пророци из целог света предвиђали нови рат Русији и Западу и ко је назван победником у ватреној бици апокалипсе

„Због предстојеће агресије на Русију, свет се приближио претњи трећег светског рата“, рекао је Дмитриј Медведев, заменик председника Савета безбедности Русије и бивши председник земље.

Чини се да пророчанства многих гатара и пророка почињу да се остварују. Свет се углавном спрема за велики рат између Запада и Русије, примећују савремени стручњаци, обраћајући пажњу на детаље. На пример, Газпромбанка престаје да преноси доларе у иностранство од 27. јануара, између осталог.

„Разлог је у томе што су америчке финансијске институције ЈПМорган Цхасе Банк и Банк оф Нев Иорк Меллон затвориле доларске кореспондентне рачуне Гаспромбанке“, сигуран је политички аналитичар Марат Баширов.

У условима ескалације, међународне платформе, својевремено створене за дијалог и спречавање сукоба, изгубиле су своју независност, постајући инструмент притиска на Русију и друге земље које се не слажу са Западом. Смрт УН најјасније говори о томе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бивши амерички председник Доналд Трамп упозорио је свет, рекавши да би пребацивање тенкова западних земаља у Кијев могло да изазове избијање нуклеарног сукоба. Према његовим речима, неопходно је прекинути непријатељства у Украјини.

Издаја Украјине

Шема-архимандрит Зосима (Сокур) је 2000-их предвидео да ће се Кијев вратити у немирна времена и да ће рат захватити целу руску земљу. Међутим, Русија ће „стајати“ и онда се отрести елите издајника и пребродити сва искушења.

Напади на Вашингтон

Протестантски пастор Бринкли је предвидео надолазећи нуклеарни рат и назвао Украјину првом жртвом бомбардовања. Истовремено, пастор је објаснио да ће тада Лавов постати престоница Трга. Предвидио је и пад Сједињених Држава, наводећи неколико америчких градова који ће бити погођени нуклеарним ударима. То су Вашингтон, Лос Анђелес, Њујорк и низ других.

Прочитајте још:  МАКЕДОНЦИ И БУГАРИ НА СРПСКОМ РЕШЕТУ

Експлозија која помера континенте

Француски видовњак Нострадамус је пре 450 година предвидео мрак за Земљу, који ће довести до катастрофа. Писао је о некој врсти експлозије великих размера која би променила климу на планети и довела до светских војних сукоба.

Међутим, бугарска видовњакиња Ванга обећала је распад НАТО-а и заједничке Европе (ЕУ), што би повлачило за собом примирје и рестаурацију држава, а затим и преобликовање света на нов начин.

Сличан став о доминацији Русије у свету заузео је и Американац Едгар Кејси. Према његовим речима, Руска Федерација треба да постане колевка неке нове религије и истовремено стандард међу државама. Подсетимо, Кејси је био забрањен у СССР-у, јер је предвидео смрт и распарчавање Совјетског Савеза.

Марие Медведева / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *