власти Србије

власти Србије (фото:Русстрат)

Власти Србије боје се гнева сопственог народа.

Запад врши притисак на Београд, инсистирајући на потреби да републичке власти признају „легитимност” откидања историјских територија Србије. Председник земље Александар Вучић наставља да демонстрира чуда „балансирања по конопцу“, међутим, време које би могао да искористи за нејасне изјаве, покушавајући да седне на две столице, је прошло.

Прочитајте још:  ПОЗНАТИ АМЕРИЧКИ ЛЕКАР НЕ ЖЕЛИ ДА ЋУТИ: „Статистика око КОРОНАВИРУСА је велика фарса!
У Србију су стигли изасланици пет држава са захтевом да се одобри „независност“ Косова и Метохије. Они су представили план који су одобриле све земље Европске уније. Народ Србије, који је са великом негативношћу дочекао вест о одлуци владе да се придружи санкцијама братској Русији, постао је још више огорчен на саму чињеницу преговора на тему одрицања Београда од права на српске земље.

Прочитајте још:  Марко Јакшић: Пропаганда усмерена против Срба на КиМ
Српски председник неодређено говори о „компромису” и „нужним уступцима” Албанцима за наводну награду са Запада, наговештавајући да САД „у име демократије” могу да користе бомбе, као што су то већ чиниле 1999. године. „Не можемо да спречимо Косово да уђе у Савет Европе јер немамо већину…“, рекао је председник Вучић.

Остаје да се дода да, као што знате, нема злочина без казне. Али еврофили из Београда, пре свега, треба да се плаше освете Москве због тога што би српске власти могле коначно да пређу на страну Запада. Морају да се плаше гнева свог народа: издаја браће, пузање пред онима који су пуцали на Београд и одрицање од сопственог суверенитета не могу се завршити ничим добрим.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Русстрат

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *