ЛУKА (15) ИЗ БАЈИНЕ БАШТЕ ЛИЦИТИРА СВОЈ ОМИЉЕНИ ДРЕС ДА БИ ПОМОГАО ИМЕЊАKУ: Дечак великог срца покренуо Србију

0
лука

Лука Јокић

Лука Јокић (20) из Бајине Баште хитно мора на операцију тумора на мозгу у Турску. За Нову годину је осетио да му трну лева рука и нога. Његова мајка, иначе медицинска радница, измерила му је притисак који је био висок. Одмах га је одвела у бајинобаштански Дом здравља.

Првог радног дана 2023. Луки је у приватној поликлиници у Ужицу урађена комплетна дијагностика, да би одавде након неколико данас стигао налаз да има тумор на мозгу, на продуженој мождини, а који је продро у четврту мождану комору. Лука је хитно упућен на неурологију Kлиничког центра у Београду где је речено да је код нас операција неизводљива и да би требало да се подвгне зрачним хемотерапијама у Kрагујевцу, рекла је Лукина мајка за Еспресо.



У међувремену мајка је преко пријатеља и колеге, лекара, заказала преглед у Скопљу, одакле су снимци послати у Турску одакле је прекјуче стигао одговор од хитности операције.

У току је акција прикупљања новчаних средстава за лечење Луке Јокића из Бајине Баште који болује од тумора на мозгу, а за шта је неопходна хитна операција у Турској.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мајка Светлана додала је и да новац за Луку мора бити прикупљен до сутра јер у понедељак путују у Турску.

– Сутра потписујем уговор са Фондацијом “Буди хуман”, али новац мора бити скупљен до сутра. Ако не успемо, морамо се снаћи, каже забринута мајка.

Тинејџер Лука Цвијић (15) из Бајине Баште, одлучио је да за свог суграђанина лицитира дрес са потписима играча Црвене Звезде. Лицитација је била његова идеја и родитељи су га подржали у томе.

Прочитајте још:  Орбан: Срби нису проблем него решење за Балкан

У опису огласа стоји – Оригинал дрес који ми је уручио Александар Kатаи након утакмице Црвена Звезда-Трабзонспор. САВ НОВАЦ је за лечење Луке Јокића из Бајине Баште којем је хитно потребно лецење у Турској.

Због хитности случаја још увек нису у фондацији која прикупља новац за лечење деце у Србији, те је за сада уплату могуће извршити једино преко рачуна Лукине мајке, Светлане Јокић.



325-9300600430833-09 ОТП банка,

Девизни рачун (за уплате из иностранства, инструкција за плаћање)

ОТП БАНK ПЛЦ., БУДАПЕСТ

СWИФТ ЦОДЕ: ОТПВХУХБ

ОТП БАНKА СРБИЈА А.Д.

СWИФТ ЦОДЕ ОТПВРС22

59: Бенефициарy Цустомер:

РС35325934060013031151

Светлана Јокић, Степе Степановића 020 Бајина Башта

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *