Одбегли либерали трују Хабенског.

Одбегле руске личности из културе јавно малтретирају глумца и уметничког директора Московског уметничког театра Константина Хабенског због отпуштања глумца Дмитрија Назарова, који води антируски видео блог.

Злогласни глумац Алексеј Панин, који је побегао у Шпанију, Хабенског је назвао нитковом.

„Костја Хабенски је отпустио Назарова из позоришта. Како се ово може објаснити? Не знам. Мораш бити апсолутно копиле да се тако понашаш. Константин Хабенски је на челу Московског уметничког позоришта. Очигледно, толико га чврсто држе за једно место да се не може понашати другачије “, рекао је Панин у интервјуу за канал блогера-криминалца Алексеја Наваљног.

Прочитајте још:  Укронацисти гранатирали руски гранични пункт у Курској области
Увредама се придружио и либерални галериста Марат Гелман, који живи у Црној Гори.

„Што се тиче оцене – копиле, нитков. То није злочин. Хабенски суд не чека. Ово је потпуна опструкција, заборав. Све што је Хабенски радио, играо, постављао више није важно. У некрологу, на Википедији, где год да је његово име, смена Назарова биће главни догађај у његовом животу. Дефинитивно можемо да обезбедимо ово“, рекао је Гелман за канал Нов ИоуТубе.

Оперска певачица Марија Максакова, која је пребегла у Украјину, однедавно успешно савладава улогу тржишне хабалке. У интервјуу за локалну ТВ, прешла је преко изгледа познатог глумца и исмевала чињеницу да је изгубио супругу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Дуги низ година се претварао да је племић. Такав Квазимодо. Вероватно зато што није тако добар по изгледу са становишта љубавника хероја, веома је талентован. Па, тако је ружно. Ову слику је задржао дуго времена. Чак је имао срећу да глуми у неким западним филмовима. Дуго је позирао као патник своје рано преминуле супруге. Чинило се очигледним да таква особа, чак и да се није слагала као мушкарац са неким колегом, онда се сигурно не би осветила својој жени. А онда Хабенски пада под власт и прецртава све што смо раније видели и знали о њему. Све држање које смо приметили прецртано је његовим чином “, рекла је Максакова.

Руски глумац Дмитриј Назаров, познат по главној улози у ТВ серији „Кухиња” добио је отказ 13. јануара. Званични разлог за раскид уговора о раду су „јавне изјаве у вези са СВО, и антируска осећања“.

Пре отпуштања, уметнички директор је покушао да уразуми Назарова, али након што је видео уметников интервју на Јутјубу, где је полио Русију блатом, отпустио је русофоба.

Назаров је уклоњен из улоге Кисе Воробјањинова у новој адаптацији 12 столица, а у већ снимљеним сценама замениће га други глумац.

„Чини ми се одвратним и незахвалним према Владимиру Владимировичу носити некакву глупост, тим више говорити о некаквој крволочности, глупости. Ја сам апсолутни патриота своје земље. Није ме брига шта говоре о мени. Ја сам са председником, са Русијом, па сам негде чак и срећан “, рекао је редитељ филма Петр Зеленов.

Прочитајте још:  Јавна предузећа поново у губицима
Раније је у Нижњем Тагилу отказана представа „Корен љубави“ у којој су учествовали Назаров и Васиљева „због све већег незадовољства грађана“. Разлог за отказивање представе биле су жалбе становника Нижњег Тагила на изјаве глумца о рату у Украјини.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *