МУЉАЧИНА! МИЛОРАД ГРЧИЋ “БУРАЗЕРСКИ” ДЕЛИО ПОСЛОВЕ ВРЕДНЕ ВИШЕ МИЛИОНА ЕВРА: А службе и тужилаштво – СПАВАЈУ!

0
грчић

грчић(фото:Весна Лалић/Нова.рс)

Подсећамо наше читаоце на ОЧИГЛЕДНЕ учињене малверзације БУРАЗЕРСКОГ БИЗНИСА Грчић Милорада.

Примери су очигледни:Улазницу за ПРЕДСТАВУ којој су присуствовали Дарија КИСИЋ и председник Александар ВУЧИЋ плаћена је НАЈВИШЕ у ИСТОРИЈИ СРПСКОГ ПОЗОРИШТА и ову представу је ДРЖАВА СРБИЈА, односно ГРАЂАНИ преко ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ ПЛАТИЛИ више од 3 МИЛИОНА ЕВРА односно 360 милиона динара!

И то на тај начин као што је тадашњи НЕЛЕГАЛНИ ДИРЕКТОР ЕПС-а МИЛОРАД ГРЧИЋ 23. ЈАНУАРА 2020. СТАВИО ПОТПИС на УГОВОР са фирмом НИТЕС, којом иначе РУКОВОДИ РОЂЕНИ БРАТ министарке ДАРИЈЕ КИСИЋ, БОЈАН КИСИЋ.

Оно што овај уговор чини „другачијим и егзотичним“ јесте партнер фирме НИТЕС Бојана Кисића КХАОТИЦЕН , која је „толико ПРОСПЕРИРАЛА у доба КОРОНЕ да не можемо да израчунамо вредност додељених УГОВОРА.Та фирма КХАОТИЦЕН је само у ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ од ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ БЕОГРАД добила послове вредне више од 10 МИЛИОНА ЕВРА!

Од ЕПС-а уговоре вредне више од 4 МИЛИОНА ЕВРА, од СДПР-а уговоре вредне више од 2 МИЛИОНА ЕВРА! Критеријуми за добијање свих ових послова су остали ТАЈНА и НЕДОСТУПНИ ЈАВНОСТИ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ОДМАХ ПОСЛЕ ИЗБОРА у ЈУЛУ, ФОРМАЛНИ власник фирме КХАОТИЦЕН, НЕБОЈША НАРИЋ основао је ЗАЈЕДНИЧКУ фирму НУМЕРАТОР са ЧЕЛНИМ људима Вучићеве омиљене истраживачке агенције ИПСОС, односно са Марком Уљаревићем и Предрагом Курчубићем.КХАОТИСЕН је годинама радила са КАПИТАЛОМ управо са ЕГЗОТИЧНИХ ОСТРВА .

Са БРИТАНСКИХ ДЕВИЧАНСКИХ ОСТРВА преко фирме ХАДАР ЛИМИТЕД и ове фирме повезане са највишим функционерима СНС-а.

Фирма Нарића КХАОТИЦЕН је:

2016. године имала 21 запосленог и 9000 евра добити,

2019. има 16 запослених, али има 2 милиона евра добити.

2021. у последњих шест месеци 16 милиона евра испословано и потписано

Прочитајте још:  Још без одговора за шта је држава дала 3 милиона Беби Поповићу

Погледати уговор дат у прилогу:

Да ли је ова буразерска подела НАРОДНИХ ПАРА разлог што је Милорад Грчић, постао штићена личност да га данас штити полицијско обезбеђење од 12 чланова сталног обезбеђења да га возе у блиндираном Мерцедесовом ЏИПУ СА БЛИНКЕРИМА И У ПРАТЊИ Аудија А8 такође са блинкерима како се чак ни председник Србије не вози.

Очекујемо објашњење од носиоца врховних власти у Србији да објасне грађанима чиме је Грчић заслужио оволике привилегије, кад се зна да је као дугогодишњи директор Електропривреде тотално економски урушио ЕПС?!

Глас јавности

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *