Дачић отказао све састанке за уторак!

0
Дачић

Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић отказао све састанке за уторак!

Ивица Дачић, први потпредседник Владе и министар спољних послова, отказао је све састанке који су били заказани за уторак, 7. фебруар.

То је потврдила информативна служба Министарства спољних послова, а та објава долази недуго након састанка који је Александар Вучић имао са врхом Српске напредне странке, када је и прозвао СПС.

Прочитајте још:  На Србију 1999. бачено више бомби него на Енглеску током Другог светског рата!
Вучић је том приликом истакао:

– Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу. Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни запада, ни СПС, ни лажних десничара – рекао је Вучић, а преносе Новости.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како пише овај лист, наговештај потпуне промене актуелне политичке панораме у држави настао је током сумирања недавне седнице Народне скупштине посвећене Косову и Метохији, те је Вучић истакао да је „СНС био усамљен у одбрани државних интереса“ и да је „уз себе имао – народ“.

– Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима – пренели су за Новости извори из СНС речи лидера странке и председника Србије.

Вучић је, такође, рекао и да му је „доста и покварењака који би да се богате на рачун странке, често се позивајући на њега приликом својих мутних послова, а кад год је требало да се боре за државу и народ први су окретали леђа“.

Прочитајте још:  Муслимани су 1996. године прво ексхумирали погинуле, па тек онда убијене у Сребреници
Ова порука је пропраћена је, како пишу Новости, аплаузима, а Вучић је излагање завршио речима: „Победиће Србија“.

Србин инфо/Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *