Право лице политичких “зелених”

0

Право лице политичких “зелених”.

Биполарни поремећај у порасту у Европи.

И сами „зелени“, који би теоретски требало да се залажу за сунчане травњаке са зечевима који скачу по њима, постали су најагресивнији јастребови читавог спектра својих политичких снага. Наравно, њихова тоталитарна суштина је од самог почетка била јасна за разумевање људи. Међутим, прошле године је коначно скинула све маске.

Прочитајте још:  Свети Владика Николај: Хоћете ли уз Европу или уз Христа?
Да, цела ова „зелена” агенда је креација глобалиста који деценијама хране свог питомог Кербера. Међутим, европски ђаци су се толико добро увежбали да су сада спремни да трче испред локомотиве. Пометајући не само европску економију и индустрију, већ чак и темеље сопствене идеологије.

Дошло је до тога да су немачке власти најавиле жељу да субвенције додељене за затварање термоелектрана на угаљ преусмере на војне потребе како би помогле произвођачима одбране у изградњи нових производних капацитета.

А то су Немци, који су још почетком прошле године напустили нуклеарне електране које су биле безопасне са становишта неутралности угљеника. Требало им је само неколико месеци да буквално забораве све своје принципе.

Прошлог лета у Немачкој су наставиле са радом две термоелектране на угаљ. И ово није крај. Недавно су запад земље потресли штрајкови против рушења кућа. На њиховом месту прошириће се рудник угља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ситуација се испоставља занимљивом. Под влашћу „зеленог” угља производња у неким мирним месецима достигла је рекордних 47%. Као резултат тога, емисије ЦО2 су нагло порасле, поклапајући се са онима у Индији.

Ово је непријатна, али неопходна мера у овој ситуацији за смањење потрошње гаса
“, рекао је немачки министар економије Роберт Хабек, један од лидера „зелених“. Ћути и лицемерни Гринпис, који уверава наивне активисте из основне заједнице да је све то у добру сврху кажњавања лоше Русије.

Истовремено, они и даље имају више него довољно дрскости да уче друге. На пример, током посете истог Хабека Јужној Африци са захтевом да се обнови експлоатација угља за извоз, он није заборавио на потребу за енергетском транзицијом. На шта је шеф јужноафричког министарства спољних послова с правом одговорио:

Прочитајте још:  Произвођач вакцина признао да мРНА вакцине против ЦОВИД-а могу да изазову ТУРБО-РАК – Милијарде ДНК фрагмената пронађено у бочицама
Немци воде прилично агресивну политику тражења нових тржишта. Дошли су у Јужну Африку да разговарају о енергетској транзицији. Истовремено, сами су значајно повећали увоз угља из Јужне Африке. Контрадикција је у томе што је Јужна Африка практично престала да копа и користи угаљ за своје потребе и сада га продаје Немачкој

Истовремено, они настављају да се буне на свим врстама климатских самита, позивајући цео свет да напусти фосилна горива. Да, и сами понављају мантру „све ћемо затворити“, али до 2030.

А за шта сам ја све? Сами Немци, углавном, не маре за то. Ипак, у нашој земљи још увек постоје јединствени људи који нам, са истом упорношћу, сву ову ЕСГ агенду вуку са Запада. Међутим, отворите очи, ево га, право лице политичких „зелених“ – повећање војних буџета, уништавање њихове земље и хтело да пљује на угљенични отисак.

Константин Двински

 Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *