“СРБИЈА ОД МАРТА У ОПАСНОСТИ ОД ЈАКОГ ЗЕМЉОТРЕСА!” Метеоролог упозорио: “Црне тачке су централна Србија и Копаоник”

0
земљотреса

Рано ујутро Турску је погодио јак земљотреса јачине 7,8 по Рихтеру, а сат касније уследио је нови удар јачине 6,7. Земљотрес је изазвао велика разарања и много жртава.

Пар сати пошто су два јака земљотреса погодила турско-сиријску границу из Сирије су такође стигле језиве сцене разарања.

Метеоролог Иван Ристић укључио се у јутарњи програм Курир телевизије где се дотакао ове страшне несреће коју су турски држављани преживели.

Наиме, он је открио да ли такав земљотрес може да погоди Србију, али и које су црне тачке удара.

– Зима је најбезбеднија што се тиче нашег региона. Већ почетком марта постоје велике шансе да се појаве јачи земљотреси. Тако да полако улазимо у тај несигурнији период што се тиче земљотреса. Сада можемо осетити те неке мање земљотресе, међутим, од марта можемо осетити те јаче земљотресе од 5 степени Рихтерове скале. Тако да је пролеће стандарно чупаво. Црне тачке су централна Србија и Копаоник. Моја теорија каже да где год имате неко брдо, оно није ту безвезе. Већ постоји шанса за земљотрес – рекао је метеоролог.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *