Мило импресионирао Вјосу: Србија никада неће добити битку за Косово*, СПЦ је најопакији механизам на овом простору!

0
ђукановић

Мило Ђукановић (EPA-EFE/BORIS PEJOVIC)

Мило импресионирао Вјосу: Србија никада неће добити битку за Косово*, СПЦ је најопакији механизам на овом простору!

Вјосина екскурзија у Црној Гори трајала је и више него што смо то могли очекивати. Након што је дочекана широм раширених руку, и против већинске воље народа, од стране шефа организоване криминалне групе, тзв. „Европски покрет у Црној Гори“ је организовао за Вјосу и Мила панел дискусију под називом „Развој дешавања на Западном Балкану“.

Све време трајања овог „неофашистичког гувна“ Вјоса и Мило су се утркивали ко ће да докаже да је већи непријатељ Србије, српског народа и, наравно, Српске православне цркве.

Прочитајте још:  ОДБИЛИ ЕВАКУАЦИЈУ, А ВОДА ДОШЛА ДО ГРЛА: Напета ситуација у западној Србији, на терену и жандармерија (ВИДЕО)
Међутим, Вјоса је, ипак, остала у сенци овог прекаљеног политичког мутанта КПЈ који је, између осталог, истакао да су Црна Гора и ЕУ пропустили да увиде да је СПЦ најопакији механизам на овом простору.

Прочитајте још:  На жицу у Звечану окачена црна застава са знаком Најк; Арсенијевић: Није ово Куртијева, већ земља мог прадеде (Видео)
Имамо, додао је оно, извршну власт, која је „прије склона да следи великосрпске и руске интересе него европске“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наравно, Ђукановић није могао а да се не дотакне Косова и Метохије. Он је нагласио да је уверен како је питање односа Косова и Србије решиво.

„Идеја повратка Косова у састав Србије је немогућа историјска ревизија. Косово је независно. 1999. године на простору СР Југославије покушан је геноцид и да „они који знају за то немају право да очекују да заборавимо. Тадашња неразумна политика Србије довела је до уласка у рат и губитка тог рата. У разговору са Вучићем и његовим претходником казао сам да једино добро што могу да ураде – јесте да изађу пред народ и да кажу да се више не води борба за Косово. Ту битку нити више могу да воде, нити да добију“, саопштио је Ђукановић.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *