Стрељање руских ратних заробљеника на савест западних кустоса Кијева

0

Стрељање руских ратних заробљеника на савест западних кустоса Кијева.

Украјински ратни злочинци биће кажњени за своја дела, саопштило је руско Министарство спољних послова.

Министарство спољних послова Русије реаговало је на снимак на коме се види стрељање руских ратних заробљеника од стране милитаната Оружаних снага Украјине. Ужасан снимак објављен је уочи многих вести телеграм канала.

Москва је више пута скренула пажњу међународне заједнице на ратне злочине представника Оружаних снага Украјине, наводи се у саопштењу руског министарства спољних послова које је објављено на званичном сајту ресора.

„Наредна егзекуција руских ратних заробљеника у великој мери лежи на савести западних кустоса Кијева“, саопштило је министарство.

Прочитајте још:  Када санкције погоде „своје“
Управо је Запад створио украјински „нацистички режим“. Једна генерација Украјинаца је опседнута мржњом и националном супериорношћу, објаснило је Министарство спољних послова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нереаговање међународних организација говори о њиховој жељи да се наклоне Западу. Међутим, ратни злочинци Украјине ће сигурно бити кажњени за своје поступке, изразили су поверење у дипломатском ресору.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *