Бивши лекар из Беле куће захтева да Бајден оде на хитан когнитивни преглед

0

Џо Бајден

Бивши лекар у Белој кући Рони Џексон позвао је да се Џо Бајден одмах подвргне когнитивном прегледу након што је изгледало да се председник поново изгубио на сцени.

Тексашки конгресмен Џексон захтевао је процену Бајденове менталне оштрине након што је на још једном снимку приказан Бајден како лута пред публиком у центру за обуку Међународне уније радника Северне Америке (ЛИУНА).

„Знате, ух…“ Бајден је промуцао пре него што се збунио.

Затим је деловао упразно пре него што је спустио микрофон, поново га подигао и промрмљао, „ви момци овамо“.

“Вау! Шта се овде дешава са Бајденом??? Он је ПОТПУНО изгубљен. Овом човеку треба когнитивни преглед ОДМАХ. Он НИКАКО није у реду!!” твитовао је Џексон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Током истог говора, Бајден се такође мучио са читањем речи са телепромптера.

Џексон, који је служио у медицинском тиму Беле куће средином 2000-их и био лични лекар и Бараку Обами и Доналду Трампу, раније је предвидео да Бајден неће завршити свој други мандат.

„Бајден неће завршити свој мандат. СВИ знају да није способан за тај посао. Његов ум је предалеко отишао. Ово више не може да траје. Он треба да ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ!“ утврдио је.

Џексона је Барак Обама претходно прекорио због довођења у питање Бајденових когнитивних способности.

„Морам да изразим своје разочарење због јефтине слике коју сте дали за Џоа Бајдена преко Твитера“, написао је Обама у писму, додајући: „Било је непрофесионално и испод функције коју сте некада обављали. То је такође било непоштовање према мени и многим пријатељима које сте имали у нашој администрацији.”

Прочитајте још:  Савет безбедности УН у Њујорку: "У Украјини формирана мрежа од 30 биолошких лабораторија"

„Били сте лични лекар председника Сједињених Држава, као и адмирал у америчкој морнарици“, приметио је Обама, тврдећи: „Очекујем боље и надам се да ћете, кад размислите, очекивати више од себе у будућности. ”

Током још једног догађаја прошлог месеца у Спрингфилду у Вирџинији, Бајден се нашалио на рачун људи који мисле да је „глуп“ пре него што је направио још једну срамотну вербалну грешку.

Анкета коју је спровео Ишjуз & Инсајтс/ТИП прошлог августа показала је да је 59 одсто Американаца забринуто за ментално здравље председника Бајдена.

Александар Митић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *