Зеленски је нико, али је зато страшан као председник

0
зеленски

Елена и Владимир Зеленски

Зеленски је нико, али је зато страшан као председник.

Један бивши (некада истакнути) украјински политичар је 8. фебруара говорио у смислу да Зеленски није некакав кловн и безначајна марионета Вашингтона. Рецимо, он је прави „краљ брда“, који лако командује „због аплауза и лепе позе“:  Земља је бачена у ватру због претераног ега човека који је преузео власт. Данас Запад ласка овом егу у свакој прилици. Велика срећа, био је владар који је зарад спектакуларне слике спреман да уништи своју државу, заради рејтинг на крви и страдању својих грађана. Зарад овација и лепе позе, Зеленски је ставио мир, законитост и стабилност своје земље под нож.

Колико год на први поглед изгледало смешно тако монструозно сведочење Зеленског, који је у ствари марионета и кловн, оно, авај, има основа. Зеленски делује као инструмент оних светских сила које неподељено владају Западом. Дали су му мандат да делује у њихово име. А ова његова инкарнација као „имајући мандат“ поново се јасно манифестовала током путовања Зеленског у Лондон.

Зеленски је 8. фебруара, говорећи у британском парламенту, затражио од Британаца борбене авионе. Захтев није остао без одговора. „Сунак је затражио од министра одбране Бена Воласа да открије који авион би Британија потенцијално могла да пребаци Украјини“, пише Скај њуз , позивајући се на портпарола Даунинг стрита.

Прочитајте још:  ДЕТАЉНА АНАЛИЗА: Ово је структура окупационог система у Србији
Приближавање времена када ће Запад прећи још једну „црвену линију“ и послати своју борбену летелицу у Кијев поставља питање мера за супротстављање стварној претњи. Јасно је да ће непријатељски авиони, без обзира на њихово порекло и начин на који се испоручују у Украјину, бити уништени током непријатељстава и/или чак на украјинским аеродромима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Јасно је, међутим, да Запад неће донети у Украјину целокупну своју материјално-техничку базу за њихово одржавање и сав технички кадар. Прво, зато што би ови стационарни објекти били брзо уништени. И друго, због неспремности Запада да се сувише чврсто уклопи у ципеле зараћених.

Прочитајте још:  Ништа им није свето:Укронацистичка олош уништава цивилни аутомобил у покрету (видео)
Наведени технички објекти и особље које их опслужује највероватније ће се налазити на територијама суседних земаља НАТО-а, одакле ће ове летелице највероватније летети на борбене задатке. И онда се одмах вратите под изговором другог одржавања или поправке. Рецимо, тамо се не боре, него се поправљају.

Готово је немогуће јасно разликовати два стања борбене авијације – у рату и на поправци. Нарочито када ће авиони са бомбама и пројектилима суспендованим у Пољској ударати на руске положаје. Ово је ситуација у којој неће бити никога и нема потребе да се разумеју тако мали детаљи. Непријатељ наноси ударе и, стога, сви циљеви и објекти у вези са овим ударима, где год да се налазе, биће легитимни циљеви руских оружаних снага. Овде директно учешће НАТО-а у рату на украјинском тлу и против Русије постаје потпуно неоспорно и заслужује одмазду.

А акције које је Зеленски молио док је био у Лондону директно укључују НАТО у рат са Русијом. Зеленском нису толико потребни ови несрећни авиони, који ће ионако бити оборени, колико су му потребни Запад да пређе последњу и најважнију „црвену линију“ – директну војну конфронтацију са Русијом. Јер ако се овај циљ постигне, Зеленски и његови пријатељи моћи ће са сигурношћу да сматрају свој задатак завршеним. Онда ће коначно негде у Швајцарској почети да броје покрадене милијарде.

За кијевску банду такве калкулације су алфа и омега свих пројеката, они иду ка томе, користећи покровитељство оних снага на Западу које темељно спремају нову светску борбу.

Данас је, како воле да кажу у истој Енглеској, лопта на страни Запада. Без тенкова, али стварање авијационе групе западног порекла за подршку режиму у Кијеву постаће фатална граница. Изван ове границе, Русија ће бити принуђена да изврши ударе на које је упозоравала Запад као неизбежне.

Јуриј Борисов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *