Петковић: Курти криминализује Србе како би нашао изговор за празну касу

0
петковић

Петар Петковић – некада против велеиздајничког Бриселског споразума, данас његов најјачи заговорник, због тога је и протеран из Зубиног Потока од народа као велеиздајник.

Петковић: Курти криминализује Србе како би нашао изговор за празну касу.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је да премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти треба да нађе другачији изговор за то што му је каса празна и да престане да лаже и криминализује Србе.

“Лаж и само лаж од стране Аљбина Куртија. Две деценије Београд је финансијски подржавао потрошњу електирчне енергије на северу КиМ и примера ради од новембра 2009. до децембра 2020. године за те намене смо издвојили 171 милион евра. Зато нека Курти нађе другачији изговор за то што му је каса празна и нека престане да лаже и криминализује Србе”, поручио је Петар Петковић на Твитеру.

Прочитајте још:  Aлександар Павић: Вучић је издајник више од 90 посто! (ВИДЕО)
Нагласио је и да је једина одговорна за неспровођење енергетске Мапе пута Приштина која не жели да додели Електросеверу дистрибутивне услуге.

“Pristina, stop fake news!”, додаје Петковић у реаговању на Куртијеву тврдњу коју је раније данас изнео на Твитеру да су “паралелне структуре које контролише Србија” на северу коштале грађане и пореске обвезнике на КиМ 320 милиона евра због наводно неплаћених рачуна за струју и 17 милиона евра за водонабдевање од 1999. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

РТС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *