На шта се троше ресурси БИА: СВЕДОЦИ МАКСА ВЕБЕРА ВРЕБАЈУ

0
биа

Заиста је жалосно на шта се троше ресурси БИА/МУП-а.

Уместо да се усмере на хрватску и шиптарску агентуру, они вребају народне посланике по шумадијским кафанама.

Од када је то забрањено да се иде у кафану и какве тачно везе одлазак или неодлазак у кафану, па макар тамо пили и Јана Ice Tea, има са борбом за непотписивањем француско-немачког ултиматума?!

Немамо шта да кријемо. Све време смо гледали како нас снимају и коментарисали на ком ли ћемо порталу сутра да осванемо. Уједно, то нас је подсетило на третман какав смо имали током посете Јасеновцу у новој НДХ. Жалосно је што исти третман имамо у Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након забране уласка на Космет и забране уласка у Хрватску, још је остало да нам забране и улазак у Србију, а на томе се изгледа и ради, без обзира што је реч о народним посланицима.

Прво смо имали неовлашћено снимање екрана телефона по Скупштини, а сада исто тако неовлашћено снимање по кафанама – притом, уз покушај злоупотребе снимка, као да је одједном и одлазак у кафану постао “грех” у очима Веберових сведока.

Напредњачкој господи у последњем стадијуму очаја поручила бих да следећи пут ни случајно не замућују снимак, него да га оставе онаквог какав и јесте, да се лепо види како снимају три народна посланика и саветника Посланичке групе из Народне скупштине.

Драгана Миљанић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *