Вучић: Помама у свету за оружјем и муницијом, можемо све да продамо што направимо

0
вучић

вучић

Председник Александар Вучић изјавио је да су домаћа предузећа одбрамбене индустрије на Сајму наоружања у Абу Дабију остварила добру продају и да је, на пример, Крушик продао производњу до половине следеће године.

Вучић је јуче рекао за ТВ Пинк да ће у свим предузећима наменске индустрије бити уведено право корпоративно управљање и да више неће моћи да продају своје производе по планским ценама, већ искључиво тржнишним.

„Продали смо све на сајму, сви хоће да купе све, само је питање коју цену ћете да добијете. Крушик је продао пола следеће године, а пре две, три године су уништавали то предузеће у домаћој јавности само да би бугарске компаније добиле предност у односу на Крушик, а имају исти асортиман као Крушик. Сада је потребно толико тога, на пример, бугарске компаније траже ракетно пуњење односно гориво. Нама фабрика у Лучанима дају гориво и Едепро”, казао је Вучић наводи Танјуг.

Казао је да ће Петолетка правити више „Малих Милоша”, јер су УАЕ посебно заинтересовани за то наше оружје.

„Таква је помама у свету за оружјем и муницијом да можемо све да продамо што направимо, само да направимо добар систем, да уложимо додатно, иновирамо наше машине да не живимо у седамдесетим и осамдесетим годинама и онда ћемо бити на добром путу”, поручио је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *