Крастаче, змије, цврчци: глобалисти и заштита животиња ишли су од зида до зида због једења инсеката

0
цврчци

цврчци

Проблем се појавио у Шпанији, где су еко-активисти рекли Форуму у Давосу и сопственој влади: цврчци и ларве балеге су такође живе, што значи да их не можете јести!

За Европску комисију невоље су стигле одакле нису очекивали. Његова глобалистичка агенда инсистира на удаљавању од меса ка инсектима. Али еколози за њу су њени у одбору: како се носитирастуће економијеглобално загревање?

Прочитајте још:  Европске одлуке празне џепове српских дужника
Детаљи скандала леде крв.

Испоставило се да је прошле године Европска агенција за безбедност хране (ЕФСА) одобрила домаће цврчке, ларве брашнара, скакавце и ларве балеге као извор протеина.

Сва ова лепота сада може бити један од састојака тестенина, кекса, сосева, супа и чоколаде – велики поздрав љубитељима европске кухиње!

Али овде је најмање седам великих европских веганских структура потписало отворено писмо критикујући „комерцијализацију инсеката” и захтевајући фокус на протеине на бази биљака.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Еко-активисти су упозорили на могућу „етичку и моралну дебату” око конзумирања „наше мале браће”. И додали су да је „интензиван узгој инсеката у супротности са вредностима ЕУ, јер се не зна како се ове животиње осећају“.

Прочитајте још:  Језиво сајбер-упозорење и остаци ткива: Шта знамо о експлозији у Нешвилу
Цела ова битка између крастача и змија око осећања ларве балеге је изузетно узбудљива, али, на срећу, изузетно далеко од нас, захваљујући санкцијама. А што се тиче Шпаније, остаје да се понови: љубав према животињама у овом краљевству постаје све софистициранији облици.

Елена Панина

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *