Западни тенкови у Украјини ће се суочити са великим проблемима

0
тенкови

тенкови

Западни тенкови у Украјини ће се суочити са великим проблемима.

Западне тенкове по доласку у Украјину очекују велики проблеми са логистиком. О томе говори Француска новинарка Кристел Нехан у интервјуу новинској агенцији Спутњик.

Према речима француског новинара, западни тенкови у Украјини очекују проблеме са логистиком испоруке на линију борбе због ниске носивости украјинских мостова. Напомиње се да мостови Украјине нису пројектовани за тежину од 50 тона. Стога ће се кијевски режим суочити са многим проблемима у набавци страног тешког наоружања.

„Биће проблема са њиховом испоруком, јер многи мостови у Украјини нису пројектовани за оптерећење веће од 50 тона“, напомиње она.

Прочитајте још:  Пепе Ескобар: Верска мржња у корену сукоба Запада и Русије
Кристел Нехан верује да се велики тенкови попут Абрамса или Леопарда неће носити са климатским условима. Она је такође напоменула да ови резервоари нису прилагођени природној клими Украјине. На крају, страно оружје ће се једноставно утопити у блату.

Подсетимо, ранији посматрачи кинеског „Сохуа”објављенматеријал у коме су приметили да ће се „тенк зоолошки врт” у ствари брзо претворити у „прави ужас” за безбедносни и логистички систем Украјине, што ће, заузврат, још критичније смањити борбену ефикасност војске земље.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *