Кнежевић: Ђукановић је изгубио изборе јер је напао СПЦ

0
кнежевић

Милан Кнежевић

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић у изјави за Русија Тудеј каже да је Демократски фронт нудио договор око заједничког кандидата насупрот Ђукановићу.

Он наводи да је Андрија Мандић једини кандидат народа, јер њега нису предложиле ни стране амбасаде али ни други прозападни центри моћи.

Кнежевић додаје да је Демократски Фронт намерно означен као антиевропски елемент, али да би се ситуација променила уколико би отишао у британску амбасаду, пољубио руку амбасадорки, саопштио да је спреман да изда Косово, национални идентитет и постане Црногорац по Британском моделу.

Говорећи о афери државног удара, Кнежевић каже да „чак и најокорелије присталице Демократске партије социјалиста не верују у овакву фарсу од државног удара.“

У Разговору са Љиљаном Смајловић, Кнежевић се осврнуо и о Ђукановићевом нападу на цркву:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ђукановића су победили гласачи ДПС- који су верници Српске православне цркве, а до тога не би дошло да он није директно напао цркву.“

Ситуацију у Црној Гори, Кнежевић описује као „рингишпил шизофреније“ додајући да поједини људи сматрају да једино прави Црногорац  може бити неко ко мрзи Србију или Србина.

А то је по њему непојмљиво и његова је дужност да се бори против тога, јер су везе Србије и Црне Горе нераскидиве.

Кнежевић је такође рекао да је против увођења санкција Русији и да је Црна Гора сувише мала да би се стављала на нечију страни у сукобу великих сила.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *