Акција – заштитимо децу од LGBTQ иделогије

0
учитељи

Поштовани суграђани, родитељи и старатељи деце Србије,
Имајући у виду да се без нашег одобрења и противно нашим етичким и верским уверењима у школске и наставне програме за средње, али и основне школе, уводе елементи LGBTQ+ идеологије, којом се наша деца без наше дозволе индоктринишу, сматрамо да смо дужни да своју и другу децу Србије заштитимо од наведеног. Ми немамо могућност да утичемо директно на прописивање школских програма, али имамо Уставом и законима загарантовано право да превасходно ми сами васпитавамо своју децу у духу својих уверења. Стога вас позивамо да преузмете приложени документ и одштампате га у више примерака, попуните и пошаљете надлежним наставним лицима преко свог детета или лично, директору школе и предметном наставнику.
Напомињемо да уколико ико има супротно мишљење, ми се не можемо противити томе, али можемо само у погледу образовања и васпитавања сопственог детета па немамо намеру да утичемо на оне који се са наведеним ставом не слажу.

У прилогу можете преузети образце

Обавештење за наставна лица и школу о ученичком личном интегритету и достојанству

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА НАСТАВНА ЛИЦА И ШКОЛУ О УЧЕНИЧКОМ ЛИЧНОМ ИНТЕГРИТЕТУ И ДОСТОЈАНСТВУ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *