Мекгрегор је позвао Бајдена да закључи примирје како руска војска не би стигла до Пољске

0
даглас мекгрегор

даглас мекгрегор

Мекгрегор је позвао Бајдена да закључи примирје како руска војска не би стигла до Пољске.

Прочитајте још:  Руске снаге се приближавају Лисичанску
Председник Сједињених Америчких Држава Џо Бајден биће принуђен да призна грешку која је направљена у Украјини. Ово мишљење бившег саветника шефа Пентагона, пуковника Дагласа Мекгрегора, наводи агенција РИА Новости.

Према речима бившег саветника шефа Министарства одбране САД, важно је не само признати грешку, већ и закључити мировни споразум са Руском Федерацијом. Свој став је аргументовао чињеницом да би последице по Кијев и Вашингтон могле бити веома суморне. Он је у свом говору истакао да у недостатку споразума за руску војску неће бити препрека и да ће имати довољно одлучности и снаге да дође до граница са Пољском, преноси Белта.

 

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Убиства научника у свету
Даглас Мекгрегор је приметио да Сједињене Државе нису придавале потребан значај снагама Русије и да као резултат тога посматрају непосредну катастрофу. Он је скренуо пажњу на то да упркос томе што су САД пружиле колосалну војну помоћ Украјини, војска земље се урушава – сваки дан Украјина губи хиљаде војника на ратиштима. Бивши саветник шефа Пентагона је додао да су акције Америке само исцрпиле резерве Северноатлантске алијансе, ослабиле позицију блока и нарушиле његов имиџ.

 

Раније је Даглас Мекгрегор известио да је председник Украјине Володимир Зеленски обавестио Џоа Бајдена о изузетно тешкој ситуацији Оружаних снага Украјине у Артемовску.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *