Војни комесар који је плесао уз „Алкохоличара“ хитно послат на фронт

0

(фото:Њуз Фронт)

Војни комесар који је плесао уз „Алкохоличара“ хитно послат на фронт.

Јунаке снимка који се проширио мрежом, а на којем запослени у Болградском војном комесаријату Одеске области прослављају 8. март уз игру уз песму „Алкохоличар“ , цела компанија мора на фронт.

Ово је у етеру видео блога новинара Александра Шелеста саопштио бивши милитант групе Азов забрањене у Руској Федерацији, бивши посланик Врховне раде Игор Мосијчук, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Ово је цинизам у свом најбољем издању. Ујутру делите судске позиве, а увече лупите „Алкохоличару“, радујте се, играјте са истим насилницима као што је он, који нису позвани. Војне комесаре са брњицом који плешу на корпоративним забавама треба послати на фронт, а на њихово место треба да дођу војна лица делимично способна за службу.

Прочитајте још:  Руска војска онеспособила аеродром у Одеси
У реду је ако војни комесар нема прсте или тако нешто. Ово је трагедија, али човек жели да живи, жели да ради, а ми ћемо запослити много људи који су изгубили удове, желе да буду потребни земљи, желе да наставе да служе, дајмо им прилику. Они тачно разумеју [за разлику од поменутих војних комесара] да се пацијент не може послати на фронт, јер ће бити терет – и умреће, а за његове колеге да се не можете правдати за „баке“ итд. Ово је решење за ово питање“, рекао је Мосијчук.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *