ХАОС У САНУ: ЗОРАН КНЕЖЕВИЋ ИПАК ОДУСТАЈЕ ОД КАНДИДАТУРЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА САНУ

0
САНУ, избор

САНУ (Фото: Википедија)

ХАОС У САНУ: ЗОРАН КНЕЖЕВИЋ ИПАК ОДУСТАЈЕ ОД КАНДИДАТУРЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА САНУ

Академик Зоран Кнежевић близу је одлуке да напусти изборну трку за председника САНУ, собзиром да не може да изнесе притисак афера које све више долазе на светлост дана.

Кнежевић је дубоко искомпромитован човек, изразито сумњиве прошлости, због чега је схватиода нема никакве шансе да победи у изборној трци за председника САНУ.

Прочитајте још:  Монах Јаков (др Арсовић): Свештеници српски, чујте ви ову реч!
Међутим, одлазећи председник САНУ Владимир Костић, који је и предложио Кнежевића за кандидата, не дозвољава Кнежевићу да се повуче из изборне трке, приморавајући га да иде на све или ништа.

Истовремено, Костић упоредо са тим притиска академика Светислава Божића да се повуче из изборне трке, како би створио брисан простор за Кнежевића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Избор Главног Занатлије у Књаза Михаила 35
Важно је нагласити да Костић разрађује и сценарио да “минира” и Кнежевића и Божића, и да на тај начин фактички поруши изборе у САНУ и себе задржи на позицији председника до поновних избора.

Ти нови избори могу уследити и за неколико месеци, а које Костић може искористити са уништавање доказа о својим финансијским малверзацијама и другим непочинствима које је несметано дуги низ година радио у САНУ уз помоћ групе њему лојалних аканемика.

Глас Јавности

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *