Ђукановић убедљиво највећи лажов у Црној Гори, а и шире!

0
ђукановић

Мило Ђукановић (EPA-EFE/BORIS PEJOVIC)

Председнички кандидат ДПС-а Мило Ђукановић је највише пута учествовао на изборима у Црној Гори и дао највише лажних обећања, пише “Журнал”.

Кажу да се највише лаже прије избора, током ратова и послије повратка из лова.

– Ко је највише пута учествовао на изборима у Црној Гори и дао највише лажних обећања. Мило Ђукановић.

– Ко највише прича о ратовима на Балканским просторима и актуелном Руско-Украјинском сукобу. Мило Ђукановић.

– Ко је прогонио и ловио Хрвате, Бошњаке, Муслимане, Албанце, Србе…Мило Ђукановић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

-Ко је скупио највише скалпова слободоумних људи, хајкао на различита мишљења и одстрељивао их. Мило Ђукановић.

-Ко је гонио и ловио православне цркве и манастире по Црној Гори. Ко је покушавао њихову имовину претворити у свој ловачки трофеј. Мило Ђукановић.

У нашем народу каже се “Слаже да не трепне”. У првом сучељавању предсједничких кандидата Ђукановић је не трепћући лагао по ко зна који пут о својим изборним програмима, лагао је и о рату и о прогонима које је вршио над Црногорским грађанима различитих вјера и нација. Лагао је и о злостављању политичких противника. Лагао је и о сестри и о брату и о сату и о концесијама које је задњег радног дана са мјеста предсједника Владе Црне Горе потписао своме сину. Лагао је о свом бизнису, богаству, фирмама, првом милиону, љубави према Црној Гори и о чему све не.

Није у питању обичан лажов. То је лажов на куб. Предизборни лажов. Ратни лажов. Ловац лажов који је нишанио на све што би му засметало или му се допало. Послије лова би се хвалисао да сви његови ловачки трофеји треба да чине част онима које је одстријелио. Црногорска јавност се небројано пута увјерила да се ради о човјеку који лаже кад зине. Његове лажи превазилазе границе елементарне културе. Његове лажи се шегаче са нашим памћењем и здравим разумом.

Прочитајте још:  СKАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА: “Демократски фронт” тврди да је Kривокапић добио ултиматум за владу без Срба – ЕВО ОД KОГА …

Није он патолошки лажов већ суперталентовани лажов који својим причама понижава, шиканира, исмијава народ Црне Горе преко 30 година.
Познато је да се лажов не може пензионисати. Што је старији то његове лажи постају масније и бесрамније. Надајмо се да ће се народ овога пута опаметити и рећи лажову “Дошло је вријеме да се одморимо од твојих лажавина”. Одужићемо ти се именом једне улице у главном граду. Одлучили смо да бројеви с лијеве стране улице носе адресу Барон Минхаузен а бројеви с десне стране адресу с твојим именом јер си био наша десна узданица у надметању с Минхаузеном.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *