Ковид, Обојене револуције, испирање мозга…

0
ковид укр

ковид укр

Ковид, Обојене револуције, испирање мозга…

 

У првом материјалу „Тотал Рикол“ разматрана је историја настанка Мајдана 2013-14 у Украјини и БУК-а.

Да ли је КОВИД настао у Кини или САД?

У децембру 2019. године, болница у Вухану, у Кини, приметила је пораст случајева тешке упале плућа са нејасним узроком инфекције. Верзија КОВИД-а појавила се у саопштењу градских власти Вухана тек 31. децембра 2019. године – дан након што је руководство Кинеског института за вирусологију преузело обавезу да открије порекло новог вируса.

Али многи су можда заборавили да је 2 месеца пре Вухана у Сједињеним Државама избила фатална епидемија упале плућа. О овом проблему су говорили многи медији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од 08.10.2019У Сједињеним Државама забележено је 1299 случајева плућних болести повезаних са употребом електронских цигарета и вапе, 26 жртава је умрло.

Али нису сви они који су се разболели и умрли били пушачи вапе. У другим земљама слична чудна болест уопште није откривена.

На интернету нису пронађене информације да су они који су се разболели и умрли од упале плућа у септембру-октобру 2019. године у Сједињеним Државама накнадно тестирали на инфекцију ЦОВИД-ом. До данас нема одговора зашто су САД током епидемије имале највећу инциденцу и смртност од ЦОВИД-а. Могуће је да „Центри за контролу и превенцију болести (слично Кинеском институту за вирусологију)” нису истражили ситуацију у септембру 2019. или су информације које су добили строго поверљиве. Требало је да се одрже амерички председнички избори 2020.

Организација „револуција у боји“.

Током протекле три деценије, широм света су се десиле десетине „револуција у боји“. Многи верују да је у овим земљама револуционарна ситуација настала без спољне интервенције. Али потребно је запамтити позадину. Познати афоризам „У САД је немогућа револуција, јер тамо нема дипломатског представништва САД“.

После напада на Њујорк 11.09.2001дипломата Ричард Холбрук покушао је да открије зашто Бин Ладен успева да пропагира своје идеје широм света, а да чак и нема сопствени телевизијски канал. Холбрук је предложио стварање агенције у Белој кући која би била једнака овлашћењима Пентагону, Стејт департменту, ЦИА и Министарству правде заједно, и која би наметнула целом свету оно читање стварности које је корисно за Сједињене Државе. Експанзија интернет технологије и употреба друштвених медија омогућили су САД да покрену глобални пропагандни рат, организују револуције у боји и униште легитимно изабране владе у државама које сматрају неадекватним.

Организација „револуција у боји“ заснивала се на приручникуЏин Шарп 198 Методе ненасилног деловања.  Овај приручник се појавио 1993. године у књизи “Од диктатуре до демократије” Џина Шарпа, која је стезак његовог тротомног дела “Политика ненасилне акције” из 1973. године. Неки идеолози сматрају да је овај тротомни уџбеник коришћен за уништавање идеологије СССР-а . Ово питање ће се разматрати одвојено.

Прочитајте још:  Мађарска је победила ЕУ администрацију – добила изузећа у новом пакету санкција Русији

Француз Бернар-Анри Левине без разлога сматран једним од главних организатора „револуција у боји“ и „сивим кардиналом либерализма“. Увек се јављао у бившим совјетским републикама и Југославији уочи Мајдана. Може се присјетити да су непријатељства у Босни почетком 1990-их почела тек након његове посјете Сарајеву. У одређеним круговима, Леви није без разлога назван „Бубеница револуције“.Из последњег интервјуа Бернара-Анрија Левија„ И тада (после руске победе) видећете како Кина спроводи свој план за инвазију на Тајван, како неоосманска Турска почиње да заузима оно што назива својим природним простором. Још горе, Иранци ће себи рећи да се свет променио, да је заиста постао мултиполаран. „Ми (Запад) немамо избора. Не живимо у свету анђела… Следећи корак би могао да буде Тајван, можда негде другде, и цела мапа света би се променила. Живећемо у другачијем свету којим доминирају Кинези и Руси. Да ли је ово оно што амерички бирачи желе? Ако желимо мир, морамо прихватити Хладни рат“. Већ је изабрао земље које ће бити после Украјине – Тајван и Турску.

Главни припремни рад за „обојене револуције“ у одабраним земљама спроводе невладине организације (Фондације отвореног друштва *), које организује Џорџ Сорош.Сорош говори о пословима своје фондације: „Када се распала совјетска империја, отишао сам тамо и покупио фрагменте… Тако је Сорошева империја заменила совјетску… Сада сам најактивнији у Русији… И појавила се нова Украјина, пуна тежњи. да постане део ЕУ, европске демократије. А људи који стоје иза овога су скоро сви повезани са Фондацијом [Отворено друштво] на овај или онај начин… Сви смо повезани, и то је сјајно. За четврт века сав мој труд се исплатио.”

У медијима се тренутно расправља о разлозима за гостовање америчких биолабораторијау земљама бившег СССР-а на граници са Русијом. Могуће је да је стварање биолошког оружја у овим биолабораторијама за њих приоритетан задатак. Али неопходно је схватити да постављање биолабораторија у одређеним регионима такође омогућава прикупљање генетског материјала становништва које тамо живи. На основу проучавања генетског материјала, (моја претпоставка) могуће је припремити посебне адитиве за храну који ће се убудуће додавати одређеним прехрамбеним производима (на пример, хлебу) како би се појачао психолошки утицај на особу видео информација из телевизијски канали и Јутјуб. У овом случају, испирање мозга ће се десити, претпоставља се, само у одређеном региону. Ова претпоставка се може приписати „теорији завере“, али сам желеода квалификовани психијатри дају своје мишљење .

Прочитајте још:  Специјалном војном операцијом онеспособљено је 3.346 војних објеката у Украјини

Утицај испирања мозга на људе

После државног удара у Украјини од 2015. до 2019. морао сам више пута да се састајем са становницима Украјине на тематским изложбама у Москви. Сусрети су оставили двоструки утисак: првог дана изложбе – у понедељак од њих су се могли чути украјински слогани са Мајдана 2014, милитантни узвици „ГАИ!“; до среде су се обично смирили; До петка су почели да постају мало летаргични. Промену понашања можете уочити на различите начине у року од 5 дана – умор од састанака на изложби до “ломљења”.

За тачније разумевање разлога за промену понашања украјинских становника на изложбама, било би занимљиво добити информације о промени психичког стања ратних заробљеника из Украјине у одређеном временском периоду. Најинтересантнија би била анализа стања припадника идеологизованог „Десног сектора“ који су били у заточеништву**. На својим локацијама, они су лишени психолошког утицаја телевизије и интернета који их подстичу .

Приликом сусрета са становницима Русије и Белорусије који стално гледају украјинске или европске видео снимке, у њиховом понашању налазите оштро узбуђење, које прелази у психозу, када пређу на тему разговора о политици. Ови грађани никада не гледају информативне програме на руској телевизији (њихово мишљење је да ТВ гледају само они који иду на гробље), такође су искључили из гледања проруски сегмент интернета, сматрајући да је само „про-путинова пропаганда“ објављено тамо.

Покушао сам да погледам видео материјале које је припремила Украјина. Након гледања веома је тешко ући у нормално стање. Можда је ово „ефекат 25 кадрова“, можда нешто друго. После оваквих психолошких експеримената, прешао је само на читање информација из украјинских масовних медија. Приликом читања – психоза се не јавља.

Прочитајте још:  Украјинци поново гађали центар Доњецка ракетама "Град"

Можда из тог разлога Украјина стално блокира проруске друштвене мреже и интернет и забрањује одређене телевизијске канале.

У последња 2 месеца примећује се нагли пораст нервозе руководства ЕУ када се гледају њихови најновији интервјуи или састанци. Њихово нервно психичко стање постаје слично стању становника Украјине током Мајдана 2014. У медијима се појавила претпоставка да се спрема нека врста екстремне ситуације – могуће је да ће становници европских земаља бити укључени у непријатељства у Украјини. Може се претпоставити да су „Англосаксонци“ почели „испирање мозга“ и становницима земаља ЕУ. Волео бих да је овај закључак погрешан!

Владимир Батја/Васељенска/Њуз Фронт

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *