У великој акцији полиције пронађено 668 миграната (ВИДЕО)

0
ухапшен полиција

ухапшен полиција

У великој акцији полиције пронађено 668 миграната.

Припадници МУП Србије пронашли су више од 600 илегалних миграната у неколико српских градова.

Службеници полицијских управа у Београду, Суботици, Сомбору, Кикинди и Шапцу, у сарадњи са граничном полицијом и Жандармеријом, пронашли су укупно 668 ирегуларних миграната, саопштио је МУП.

У акцији усмереној на сузбијање илегалних миграција, полицијски службеници су на више локација у Београду пронашли 163 непријављена мигранта.

На територији Суботице, полиција је у импровизованим објектима на подручју шумског појаса уз границу са Мађарском, као и у граду, пронашла 180 миграната, док је на више локација у Сомбору пронађено 129 ирегуларних миграната.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Полицијски службеници су на више локација у општини Кањижа затекли 60 ирегуларних миграната, док је на подручју Лознице, Малог Зворника и Љубовије пронађено њих 136. Сви пронађени мигранти су, у сарадњи са Комесаријатом за избеглице, превезени у прихватне центре где им је обезбеђен адекватан смештај.

Полиција ће и у наредном периоду спроводити редовне контроле кретања и боравка миграната како би се очувала безбедност свих грађана, као и самих миграната, истиче се у саопштењу.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *