Марија Алимпић: РУДНИКА НЕЋЕ БИТИ, НИКАД, НИГДЕ И НИКАКО

0
рудника

Сасвим је погрешно плашити народ по селима и Србији уопште да је ето “све готово” и да “ће рудника бити” и да се сваки пут и сијалица мењају за рудник. Свако ко то ради, свесно или несвесно, ради за компанију.

Такав приступ је један од разлога продаје земље компанијама јер народ погрешно мисли да је све готово и да треба да бежи док још може. Маните се тих дезертерских фора.

Кад кажем “рудника неће бити” то није тамо нека флоскула која нема везе ни са чим. У тој реченици која је упућена свим корпорацијама и потенцијалним доносиоцима одлука јасно је изречен став локалне заједнице без чијег пристанка није могућ ниједан пројекат.
То знају све компаније, посебно рударске за које пристанак локалне заједнице има вредност светог грала.

Да није тако, ни једна компанија се не би бавила локалном заједницом, поткупљивала, правила лажне групе које треба да им обезбеде тај пристанак, не би било медија који игноришу зачетнике борбе а то је озбиљан показатељ. Лажна група није она која почиње и то све ради јавно. Лажно је оно што се појави месецима па чак и годинама касније и има потребу да лаже о историји дешавања. Само то је довољна индиција, да не идемо даље.

Немојте да причате о сујети, овде се ради о свему, само не томе. Ако неко лаже, ма који разлог био, нису чиста посла а ми са тим нећемо да имамо додира. Нулта толеранција.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дакле, сваки пут кад кажеш РУДНИКА НЕЋЕ БИТИ шаљеш јасну и недвосмислену поруку да не пристајеш и да преко тога неће моћи.
Спочитавати такво деловање уз све правне и теренске радње које смо предузели у задње четири године је јасна зла намера и рад за компанију.
Људе треба охрабрити да остану на својим огњиштима и да се боре, да не дају а не слуђивати их некаквим јамама и најављивати машине које никад нису дошле. Само том приликом је доста људи одустало од борбе јер “готово је, не бих да губим време”. Зар је нечија медијска пажња била вредна тога?

Прочитајте још:  Вучић: Нећу заборавити 2015. када сам лично звао Путина

Да поновимо, ако им не треба наша сагласност зашто је траже?

Треба им и неће је добити него увек кратко и јасно недвосмислено НЕ, НЕ ни под којим условима, ни под каквим студијама ни сад ни никад.
Заштитимо Јадар и Рађевину овај став заступа у свим својим јавним наступима и интеракцијама, али и приватно. Наша деца су научила НЕ РУДНИКУ, НИКАД, НИГДЕ И НИКАКО.

Ако не можеш ништа друго, то бар можеш, да НЕ ПРИСТАЈЕШ као и овај цвет шантелије процветао на киши.

У Рађевини, ако већ треба нагласити!

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *