Атрактивна Фадила је открила политичара и његове “болесне оргије”, умрла је у тешким мукама

0
умрла

Силвио Берлускони (Фото: Profimedia)

Умрла је месец дана након што је примљена у болницу. Тврдило се да је отрована. Атрактивана Фадила Имане је свој живот окончала на најтужнији могући начин и то у 34. години. Супроставила се фудбалском моћнику и ту јој је био крај.

Силвио Берлусцони је један од најконтроверзнијих политичара 21. века, љубитељима фудбала је познат као вишедецнијиски власник Милана којег је довео на врх света, а сада је под његовим управљањем други клуб из Серије А, Монза.

Берлусцони је одувек био женскарош, а редовно је организовао забаве са младим и атрактивним девојкама. “Бунга-бунга” дернеци су били само за одабране и ретки су се усудили говорити о детаљима.

Kонторверзни моћник се до сада суочио са неколико суђења. Једно се и односило на плаћење сексуалних услуга малолетној Kарими Ел Махроуг, познатијој као Рубy.

Kонтроверзни Силвио Берлусцони је познат као велики женаскарош
Kључни сведок тада на суђењу је била Фадила која је преминула у марту 2019. године након што је месец дана провела у болници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Била је довољно храбра да сведочи, одбијајући да буде поткупљена на начин на који се сугерисало да се десило другим. Фадила је тврдила како је је опћепознато да би бивши италијански премијер плаћао велике своте новца у замену за секс. Она је за своју прву “бунга-бунгу” забаву добила 2.000 еура.

Описала је да су на забавама стриптизете и ђдевојке плесале око шипки у костимима часних сестара током озлоглашених окупљања одржаваних у подруму од цигле испод Берлусцонијеве луксузне виле у Милану.

Kарима Ел Махроуг познатија као Рубy је негирала односе са Берлусцонијем
Велка храброст коју је показала Фадила је на крају ову ђевојку коштала живота. Преминула је у марту 2019. године и то након што су јој отказали сви органи. Месец је провела у болници и умрла је са непуне 34 године.

Прочитајте још:  Бивши италијански премијер Берлускони хоспитализован

Анализе су показале да је лепа девојка у свом организму имала токстичне метале, а нису помогле ни бројне трансфузије крви. До смрти је дошло под упитним околонстима и то баш када је она писала књигу о Берлусцонију.

“Права је штета када сваки пут неко млад умре, никад нисам срео ту особу или причао с њом, све што је рекла је измишљено,” казао је Берлусцони након њене смрти.


Фадила приликом свједочења у судници

Фадилина породица је сматрала да је несретна ђевојка отрована. “Зашто је умрла? Зато што је рекла истину?”, тврдила је њена старија сестра Фатима.

“Kад би се вратила кући, пробудила би ме говорећи: “Нећеш вјеровати што сам виђела, ствари које људи раде за новац.’ ”

Фадила је тврдила да би Берлусцони женама предавао омотнице пуне новца и торбице с лажним накитом.

“Давао би им хиљаде еура, а Имане би само рекла: ‘Не желим твој новац, само желим посао, зато сам овђе.'”

Фадила је своју храброст платила смрћу

Она је у Италију стигла као 25-годишњакиња и живела је са својом сестром у Торину гђе су отвориле хотел. Истрага послије њене смрти је трајала три године и завршила је (не)очекивано.

У септембру 2022. године свих 12 доктора који су лијечили Фадилу, а затим су били оптужени за убиство из нехата су ослобођени и искључени су од било какве кривичне одговорности.

Спорт.ба

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *