Национално окупљање никад потребније, а преваранти навалили

0
преваранти

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Национално окупљање никад потребније, а преваранти навалили

У данашње време мора се бити опрезан. Јер искушења политичких преваранта вребају са свих страна. Нарочито је уочљива појава бујања квазинационалних медија, новинара, покрета, партија, активиста и удружења.

Сви они знају да је у народу набујао оправдани гнев, те покушавају да подилазећи таквом расположењу, постигну у првом реду јефтине политичке поене, односно да по налогу оних који све то плаћају заправо компромитују свако национално прегнуће.

Јасно је да је у народу у овом тренутку у узлету осећај националног и патриотског опредељења, те стога се разни преваранти у структури страних агентура труде да јефтином патетиком на тему националних и патриотских борби, по ко зна који пут обману људе. Тиме се краткорочно постижу њихови политички циљеви. Међутим много погубнија последица је што се људи поново и поново разочаравају и почињу да упадају у летаргију и очајање, уверени да су заправо сви преваранти и да национално прегнуће није могуће.

Зато су ту сви ови лажни национални и патриотски новинари, медији, политичари, покрети, активисти, удружења, да би се њихови актери наплатили (јер сви до једног имају финансирање од страних агентура), а све у циљу постизања мрачних циљева њихових налогодаваца. Зар ико може да поверује у отклон Вука Јеремића и његове Бајден странке у десно, национално и патриотско.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Или несрећни посланик који злоупотребљава лик и дело бесмртног ђенерала, брукајући сећање на њега. Никоговићи који испливају без трунке свог труда, спремни су на све само да постигну мало медијске пажње и да им неко удели који динар. Такви су омиљена војска корисних идиота Новог светског поретка.

Прочитајте још:  На данашњи дан Немачка је напала и бомбардовала Србију!

Или онај циркус који је био више од годину дана паркиран испред Народне скупштине.

Један о јасних показатеља да ли је нечију национализам или патриотизам искрен или је мимикрија, јесте наратив “НАТО нас је бомбардовао због Милошевића…”. Уколико се овакве флоскуле појављују у било ком облику јасно је да се ради о издајнику.

Слично се може утврдити и из наратива “хришћанска бела Европа”. Дакле многи би племенита људска осећања љубави према роду и држави да инструментализују за неке идеолошке потребе, а заправо за страну агентуру наших непријатеља.

Јесаул / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *