Италијански родитељи се буне против новог курса родне идеологије у школама

0

Италијански родитељи се буне против новог курса родне идеологије у школама.

Прочитајте још:  Мађарска, Аустрија и Србија потврдиле су одбијање да пошаљу оружје Украјини
Испод је мишљење Ђузија Д’Амика, председника Нон Си Тоцца Ла Фамиглиа (Не дирај породицу), о владиној подршци „професионалним псеудонимима“, Алиас Цареер, (италијански: Царриера Алиас) у Ломбардији.

„Министарство рада и Регионална школска канцеларија Ломбардије одобрили су курс који је у потпуности засићен родном идеологијом и намењен наставницима средњих школа и гимназија у граду Бреши. „Превазилажење сексуалне бинарности и увођење професионалних псеудонима – предлога који су потпуно незаконити са правне тачке гледишта – само су неке од тема идеолошке пропаганде која се промовише као део ЛГБТК агенде у школама“, рекао је Ђузи Д’Амико. , председник Нон Си Тоцца.ла Фамиглиа, који се дуго противио овим иницијативама за заштиту ученика и њихових породица.

„По питању професионалних псеудонима смо у отвореним преговорима са министром образовања Валдитаром, јер желимо да се ова питања решавају без идеолошких и званичних ставова који утичу на студенте“, наставио је Д’Амико.

„Влада би требало да повуче подршку за овај курс од Министарства рада што је пре могуће. Заједно са ЦитизенГО, доставили смо више од 50.000 потписа родитеља и породица који говоре „НЕ“ професионалним псеудонимима Министарству просвете и припремили европски манифест који би требало да обавести несуђене људе да су већ предузети значајни кораци ка самоидентификовању у Европи. назад. Не можемо подржати школе у ​​ширењу такве пропаганде и позива на друштвену транзицију током тако тешког периода као што је адолесценција. Ово је време раста, када је дете уроњено у природну транзицију која мора бити само пажљиво праћена и не нападнута лажним обећањима слободе и самоопредељења. “, закључио је Д’Амико, председник Нон Си Тоцца Ла Фамиглиа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ифам.њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *