Распоређивање руског нуклеарног оружја у Белорусији је одговор на агресивне акције у нашем правцу

0

Распоређивање руског нуклеарног оружја у Белорусији је одговор на агресивне акције у нашем правцу.

 Распоређивање руског тактичког нуклеарног оружја у Белорусији је одговор на агресивне акције у нашем правцу. Ово је изјавио заменик председника Сталног одбора за међународне послове Представничког дома, председник Либерално-демократске партије Белорусије Олег Гајдукевич на каналу СТВ , преноси БелТА.

 

“Слабији се увек туку, слаби се увек уништавају. Ако желимо да избегнемо сукобе, ако желимо мир, морамо да постанемо још јачи. Председник Белорусије то веома добро разуме, стога чини све да постоји увек мир у Белорусији. нуклеарно оружје. Да знају: забијте главу овде – ништа вас добро не очекује“, рекао је Олег Гајдукевич.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недавно је УК објавила да ће пренети муницију са осиромашеним уранијумом у Украјину. Осиромашени уранијум је смртоносан за човека, радиоактивна је и токсична супстанца. НАТО је 1999. године користио оружје са осиромашеним уранијумом у бомбардовању Југославије. Након тога, земља је заузела прво место по броју карцинома у Европи. А у првих 10 година од бомбардовања, у републици је од рака оболело око 30 хиљада људи. Убојито оружје је такође коришћено током рата у Ираку. Према проценама УН, САД су у последњих 30 година у овој земљи искористиле најмање 2 хиљаде тона осиромашеног уранијума.

 

“Уништили су Ирак и нису се плашили да тамо изврше инвазију. Знали су да одговора неће бити”, додао је Олег Гајдукевич. “Бомбардовали су Југославију, уништили Либију. И никада нису рекли да желе мир. Белорусија и Русија, јер су знају да никада неће победити.Једини начин да се одржи мир у земљи је да постане још јачи.Размештање тактичког нуклеарног наоружања на територији Белорусије не представља претњу никоме, желимо мир.Ово је одговор на агресивне акције на нашој страни”.

Прочитајте још:  Русија национализовала „Рено“

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *