МАЈКА ПРИЈАВИЛА СИЛОВАЊЕ ЋЕРКЕ (13) У СУРЧИНУ: Осумњичен дечак (14) из школе

0
мајка

Мајка девојчице (13) из Сурчина пријавила је пре десетак дана полицији да је њену ћерку силовао дечак (14) из школе у коју иде. То се десило пре три месеца, али је девојчица све време ћутала, јер јој је прећено и било ју је срамота, па је мајка тек сада сазнала.

Случај је пријављен и Одељењу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду, које је наложило полицији да уради провере, саслуша малолетног дечака као осумњиченог, да испита девојчицу и, ако има основане сумње да је почињено кривично дело, да се поднесе кривична пријава редовним путем. У питању је кривично дело обљуба са дететом.

Мајка је испричала да је пре два месеца приметила чудно понашање ћерке, која се повукла у себе, није хтела да разговара, нити да једе, али је то приписивала пубертету. Како се њено стање није мењало и након мајчиног инсистирања, девојчица се после неког времена отворила и све испричала. Рекла је и да јој је дечак са два друга претио да ће да јој пребију и убију породицу.

Девојчица за сада неко време не иде у школу, а наставу похађа онлајн. Не осећа се добро, истраумирана је, пије лекове, а породица је потражила и помоћ психолога.
Дечак је саслушан у полицији, није приведен, јер се све још проверава с обзиром на то да је протекло време од када се то десило.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *