Маратонац из Растока „вапи за правдом“: Слава Украјини

0

Маратонац из Растока „вапи за правдом“: Слава Украјини.

Прочитајте још:  Мештане Јадра неће нико да вози на скуп против Рио Тинта: Кажњени превозници
У свакој чорби где се новац кува, Ђукановић мора бити мирођија.

Још уколико у тој чорби кувају Србе и Русе, неприкосновени је зачин за запршку.

Заборављајући на НАТО бомбе које су опустошиле наше две земље, (његову бизнис зону донекле, јер је већ тада припремао ломачу за Србе и Србију) он упире прстом у живу рану свакој жртви коју је монструозни Кијевски нацистички режим убио.

Прочитајте још:  Самопрозвани високи представник у БиХ спрема нови удар на Српску
Он је, наиме, упутио видео поруку Самиту о одговорности Русије за такозване „злочине“ у Украјини, који се данас одржао у Кијеву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је подсетио да је годину дана од када је свет угледао, како он каже, застрашујуће слике убијених, силованих и рањених украјинских цивила у Бучи.

Прочитајте још:  На градилишту у Београду пукли потпорни зидови, обрушио се део куће
Подсетимо, медији су немилосрдно извештавали о наводним српским злочинима над цивилним становништвом. Као врхунац те медијске хистерије, 1999. године, десио се Рачак. Сва светска јавност брујала је о догађају у забаченом селу на Косову и Метохији, које је годинама било центар терористичких активности илегалне организације Ослободилачка војска Косова (УЧК). То су одабрали као пропаганду да урнишу Србију и Црну Гору само зарад својих охолих циљева.

Ни тада, као ни сада, Западни медији нису хтјели да саслушају другу страну, већ су кренули у оркестрирани медијски напад, чиме су заправо саучествовали у фабриковању лажи, стварајући „погодну“ атмосферу за НАТО агресију.

Буча је постала нови Рачак. Само, свет се мало заиграо. А и Ђукановић такође.

Прочитајте још:  Откривен документ којим Кијев признаје заробљавање војника са Змијског острва
Његово „набрајање туђих злочина“ није ништа друго до прање себе пред изборе како би измолио пажњу Запада неутешно тражећи сламку спаса.

„Украјина данас брани цивилизацијске вриједности, слободу свих нас, наше право на слободан избор, безбједност и правду. Црна Гора ће наставити да снажно и непоколебљиво стоји уз вас. Слава Украјини“, закључио је овако Ђукановић свој велелепни говор намењен свима, сем заиста народу Украјине.

Подсетимо одлазећег председника, Црна Гора у недељу брани цивилизацијске вредности, слободу свих нас, наше право на слободан избор, безбедност и правду.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *