ОВО СУ КАТАРИНА И НЕНАД КОЈИ СУ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ У ЗРЕЊАНИНУ: Мушкарац лежео на ћебету, она поред њега

0
зрењанину

У дворишном стану зграде у Зрењанину пронађена су тела Ненада Б. (25) и Катарине Ј. (23), која је била у четвртом месецу трудноће.

Како сазнајемо, Ненад је из Кикинде и радио је у једном приватном погребном предузећу, али је добио отказ. Катарина пореклом из Руског Села код Кикинде.

– Била је велика топлота, мушкарац је лежео на ћебету, млађа жена поред њега, окренута према зиду, у стану није било кревета нити других ствари, очигледно су се угушили услед велике топлоте, плинска пећ само што није експлодирала – каже комшија који је обио браву, у присуству полиције и газдарице, уз напомену да није било лако јер је кључ био у брави са унутрашње стране.

– Морао сам пајсером, тако је газдарица, иначе старија жена, рекла и дала сагласност да тако урадим – додао је комшија, потврђујући да несрећну девојку и младића, нико од бројних станара у дворишним становима около, није ни чуо ни видео.

– Они су се у стан уселили у прошлу суботу, јако су ми боли симпатични хтела сам да им не наплатим кирију, само да редовно плаћају дажбине и договор је био да Ненад, тако ми је рекао да се зове у понедељак дође на коначан договор и ето – каже за “Новости” 83-годишња власница стана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *