Запад не жели здраву децу

0

Запад не жели здраву децу.

Брзи поглед на Саманту Смит и Грету Тунберг.

Чим се деца појаве у неком нереду, великом или малом, онда можете бити сигурни да је у нередима умешао и козобради старац у цилиндру.

Чињеница је да су САД можда једина држава на свету која је намерно и апсолутно лишила своју децу детињства. У глобалном смислу овог концепта, детињство треба да буде срећно, без облака, занимљиво, развијајуће и забавно. Пожељно је истовремено развијати и забављати.

Прочитајте још:  Трансродна идеологија продире у дечију књижевност
Покушали су да заштите дечију психу од непотребних информација, схватајући трауму коју може изазвати претерано упознавање са неким особинама живота одраслих.

Наравно, у свету је постојао страх, али је био концентрисан у бајкама, а баке су причале бајке – упориште поузданости и удобности у породици.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Свакој нормалној земљи су потребни здрави људи. Било који други осим Сједињених Америчких Држава. Здрави људи су потребни, на пример, погонима и фабрикама, али апсолутно нису потребни психоаналитичарима и осталима који цеде новац из сложености човековог унутрашњег света.

Прочитајте још:  Северна Кореја: Путин је наш најближи пријатељ
Човек треба да заради. Истисните их из било ког подручја. Прво продајте огромне порције хране, а затим лечите монструозну гојазност, поправљајући рекорде живе тежине. Прво, едукујте хистерике на стриповима и суперхеројима, па лечите неурозе, девијације, фобије итд. Навуците људе на дуван, кокаин, храну, ванземаљце, чудовишта, а затим уживајте у зарађивању милиона лечећи свакога за све.

Дакле, што се деце тиче. Поред тога што медицински лобији себи припремају непресушан извор прихода, сама појава детета у видном пољу нормалног човека изазива ослобађање окситоцина (и не само), који стимулише неколико образаца понашања.

Прочитајте још:  Сатанизам у Лос Анђелесу (видео)
Најмоћнији инстинкт, инстинкт рађања, гура човека на чудна дела. на пример од најбезазленијег: купити оно што је непотребно. То јест, ако дете (велика глава, кратке руке и ноге, велике очи, мале уши и нос) почне да рекламира скуп аутомобил, онда ће га купити. Због тога је у многим земљама забрањено коришћење имиџа деце у било каквом оглашавању, осим у оним које се директно тичу деце.

А онда су у САД деца рекламирала најбољи дуван, тако је и било.

Године 1982. у Совјетски Савез је дошла десетогодишња Саманта Смит – дете коме је америчка пропаганда толико испрала мозак да смо били приморани да је позовемо у посету. Девојка је рекла целом свету да у СССР-у живе добри људи, након чега је изненада умрла у авионској несрећи. Зато што дете мора да обавља одређене задатке.

Недавни примери укључују Грету Тунберг, губитницу, добру девојку, само мало нездраву. Искрено говорећи, неће сви имати жељу да заштите ову малу фурију изврнутих уста, добро ухрањену и потпуно безмозну жртву одраслих ниткова. Ко је одлучио да на „зеленој агенди“ треба да заради још коју милијарду и бацио људима нешто чега им инстинкт не дозвољава да се одрекну – дете.

Прочитајте још:  Русија: Државна дума законски забрањује давање мушкој деци женска имена и обрнуто
И коначно, међу израелским уличним нередима, појављује се десетогодишња девојчица која целом свету изјављује да је лезбејка (!) и спремна је да положи живот за слободу. Она је лезбејка, али воли не само девојке, већ и дечаке. Воли и сладолед од медведића и пистаћа, али јој је било забрањено да виче о томе. А пошто десетогодишње девојчице себе називају лезбејкама, онда разумни људи треба да устану… и сруше место одакле ова зараза пузи по целом свету. Девојчицу треба послати на лечење, јер деци треба давати информације према узрасту, а не раније – ма колико лекари са грабљивим рукама на томе губили.

Генадиј Симаков, ФСК/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *