УРЕДНИК ЦРНОГОРСКОГ ПОРТАЛА „РАСКРИНКАВАЊЕ“ МИЛИЦА КОВАЧЕВИЋ (+38269671255) ПОЗВАЛА НА СМИРИВАЊЕ ТЕНЗИЈА И УСПОСТАВЉАЊЕ САРАДЊЕ

0

УРЕДНИК ЦРНОГОРСКОГ ПОРТАЛА „РАСКРИНКАВАЊЕ“ МИЛИЦА КОВАЧЕВИЋ (+38269671255) ПОЗВАЛА НА СМИРИВАЊЕ ТЕНЗИЈА И УСПОСТАВЉАЊЕ САРАДЊЕ

 

Милица Ковачевић, председник НВО Центар за демократску транзицију, под чијом се контролом налази портал „РАСКРИНКАВАЊЕ“ упутила је нашој редакцији позив за смиривање тензија и успостављање медијске сарадње.

 

У духу нашег потпуног разумевања и жеље за јачањем цивилног и демократског друштва, поносно прихватамо ову понуду, због чега позивамо све грађане Црне Горе да што масовније подрже деловање НВО Центар за демократску транзицију и портал „РАСКРИНКАВАЊЕ“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Црногорски портал „РАСКРИНКАВАЊЕ“ контактирао је дежурног новинара у нашој редакцији и упутио извињење због критичког односа према нашем извештавању.

 

Љубазни колега из наведеног црногорског портала је нагласио да су они у потпуности свесни да наш портал објективно и истинито информише, те да су критичко саопштење о нашем порталу објавили како би оправдали коришћење својих иностраних донација.

 

Ми смо испољили пуно разумевање за такво поступање редакције „РАСКРИНКАВАЊА“, и пожелели са се наша новинарска сарадња још више развија, на добробит свих грађана, који пре свега заслужују објективно, непристрасно и избалансирано информисање.

 

Ми се овом приликом захваљујемо али једина сврха нашег постојања је истина и правда и разбијање издајником табора у ком водеће улоге имају портали који се баве наводним раскринкавањем, при чему гуше сваки вид истине и пласирају лажи. Са таквима нема сарадње!

 

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *