Митрополит Јоаникије честитао Милатовићу: Нашу отаџбину учините државом владавине права и правде и земљом братске слоге и слободе!

0
јоаникије

Епископ Јоаникије Мићовић (Фото; Митрополија црногорско-приморска)

„Срдачно вам честитамо часно заслужену побједу на јучерашњим председничким изборима, са жељом да ваше управљање Црном Гором буде срец́но, мирно и на опште задовољство свих њених грађана“, поручио је митрополит црногорско-приморски Јоаникије новоизабраном предсједнику Црне Горе Јакову Милатовиц́у.

 

„Ширином Вашег срца, праведношћу, знањем и великом стваралачком енергијом заслужили сте високо поверење народа Црне Горе који вас је демократски изабрао за њеног новог предсједника. Увјерени смо да ћете бити мудар и у свему достојан предсједник свих грађана Црне Горе, који ће вам несумњиво дати снажну подршку да нашу отаџбину учините државом владавине права и правде, земљом братске слоге и слободе, богатом и угледном у цијелом свету“, навео је митрополит Јоаникије у честитки.

Борба.ме

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *