Шеховац: Борци против уласка БиХ у НАТО

0
Горан Шеховац

Горан Шеховац

Шеховац: Борци против уласка БиХ у НАТО.

Председник Борачке организације “Илиџански борац” из Источне Илиџе Горан Шеховац рекао је да су борци и борачке организације Сарајевско-романијске регије против уласка БиХ у НАТО који је починио највећи ратни злочин у БиХ.

Коментаришући изјаве министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да “умишљене величине неће омести пут БиХ у НАТО”, Шеховац је истакао да су то пусте жеље бошњачких политичара.

“Не можемо бити за НАТО када су нас гађали осиромашеним уранијумом” – нагласио је Шеховац и додао да су борци против уласка у Алијансу.

Прочитајте још:  Прва истрага о ратним неделима НАТО-а у Републици Српској
Он је упитао Хелеза и да ли зна колико деце умире од карцинома и колико је војника Војске Републике Српске, нарочито из Хаџића, умрло од карцинома узрокованог бомбардовањем осиромашеним уранијумом?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хелез је рекао да се “неће пуно питати политичари који вуку на страну, који имају негативну реторику”, наводећи да могу само да причају, а да они раде свој посао и да ће “и БиХ бити чланица НАТО-а”.

Катера Њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *