срби ким, приштина, росу

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Србин М. Ј. из Звечана рањен је касно синоћ из ватреног оружја недалеко од тог места у близини Бистричког моста. На њега су, док је возио аутомобил на магистралном путу од Лепосавића ка Звечану, пуцали припадници косовске специјалне јединице полиције – РОСУ која се нелегално налази на северу Космета.

Према речима доктора Николе Радојичића, дежурног хирурга КБЦ “Косовска Митровица”, М. Ј. је оперисан и налази се у шок соби.

„Нешто после 22 сата на наше одељење примљен је пацијент са прострелном раном коју је задобио у пределу десне стране грудног коша. Доведен је у стању хеморалгијског шока, хитно је примљен и оперисан. Заустављено је крварење и он је сада тренутно ван животне опасности и смештен је у јединици интензивне неге на даље праћење”, рекао је Радојичић за Косово онлајн.

У Дому здравља Звечан, где је М. Ј. примљен и одакле је санитетом превезен у болницу у Северној Митровици, рањени је  рекао да су на њега пуцали припадници Росу јединице у близини Бистричког моста док је возио аутомобил на магистралном путу од Лепосавића ка Звечану.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *