Полиција Кадирова неутралисала припадника гангстерског подземља

0
шведској, кадиров, полиција

Рамзан Кадиров (Фото: EPA/ALEXEY NIKOLSKY)

Полиција и ОМОН, заједно са ФСБ у Чеченији, извели су специјалну операцију неутралисања припадника гангстерског подземља у селу Гвардејски, рекао је шеф републике Рамзан Кадиров на свом Телеграм каналу.

– Ове ноћи у Гвардејском Надтеречком округу републике, службеници пука специјалне полиције који носи име Хероја Русије А. А. Кадирова, пука ППСП Министарства унутрашњих послова Русије и ОМОН „Ахмат-Грозни“ Управе Руске гарде у Чеченији заједно са службеницима Друге службе ФСБ Русије и Федералне службе безбедности Русије у Чеченији извели су успешну специјалну операцију неутралисања припадника гангстерског подземља – написао је Кадиров.

Како је Кадиров појаснио, наоружани припадник илегалне формације стигао је у Чеченију из суседног региона. Власти су одлучиле да спроведу ноћну специјалну операцију. Снаге безбедности понудиле су злочинцу да се преда, али је покушао да побегне и рањен је приликом хапшења. Утврђен је идентитет осумњиченог, сведочи.

Такође, шеф Чеченије је демантовао информацију о „бурној пуцњави”, објаснивши да је то „обична специјална операција за елиминисање злочинца”.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *