Будва на тапету: Теорија завјера на пјени од Џејмса Рубина!

0
Будва

(фото:В.Т./Васељенска)

Будва на тапету: Теорија завјера на пјени од Џејмса Рубина!

Када сам јутрос прочитао саопштење из филијале ДПС-а у Будви испред очију ми се појавио Џејмс Рубин. Рубин је прије десетак дана био у Црној Гори и саопштио да се влада, медији и остали сегменти друштва, морају борити против малигног утицаја Русије! Милом или силом, зависно од околности! А тренутне околности иду на руку хапшењима!

Само што се Рубин укрцао на авион за Вашингтон ухапшен је Србин Мило Божовић! И то због оптужби за петљање са наркотицима! Зашто баш приведоше Србина Божовића, било је толико шверцера дроге у Црној Гори и који нијесу Срби, али њих нијесу хапсили! Мора ли баш да се крене од Србина Божовића, зар није могло од некога другога? Као да им је ово хапшење нацртао Рубин и као да им је написао сценарио по којем ће убудуће лоши момци искључиво бити Срби. Због чега? Па због малигног утицаја Русије чему су Срби по генетици склони! 

Прочитајте још:  Монтенегро (и)мобилизација: Пузајући државни удар из Ниша!
А чим је Рубинова акција одиграла први чин (хапшење Божовића) кренуо је други. А то је реаговање ДПС-а чији представници у Будви данас траже нове изборе. Кажу да им је Божовић нанио такву љагу да због тога грађани морају да се изјасне и да кажу шта мисле о томе и да, наравно, гласају за ДПС! Чак кажу да им је жао што ће се Будва у сусрет новој сезони препознавати по причи о уплетености локалних вођа у криминалне активности! Чуј, ДПС се брине о криминалном имиџу једног града? Па, укилико је неко од Будве на пјени од мора направио криминалну оазу, онда су то баш они и два њихова некада поуздана човјека, Светозар Маровић и Рајко Куљача, оптужени су за пљачку и остали криминал! И сад се они брину о новој Будви и њеном имиџу и хтјели би да се врате на власт и поврате јој стари сјај, још криминалнији од претходног! 

Чудо како ДПС стално зове на изборе, а редовно их губи! Ништа што их једном изгуби, него би стално да их губе, али то за ДПС није битно! Главно је да се нешто дешава и да опада малигни утицај Срба, како на државном нивоу, тако и у Будви! 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У Србији поднето 30 тужби против НАТО-а: Резултати какви нису виђени ни у Хирошими
Можда сам подлегао теорији завјере, али тек када Рубина спојим са хапшењем Србина Божовића, коцкице борбе против тобожњег малигног утицаја Русије склапају се у мозаик. Био Божовић крив или не, доказао то суд или не, већ је створена слика да су Срби склони не само малигном утицају Русије него и малигном утицају криминала. По Рубину то вам испадну два спојена суда, један малигни утицај се прелива у други и држава треба да раегује! Односно да ухапси Божовића без обзира да ли је он крив! Довољно је што је Србин! 

А да се Рубин не открива само у случају Божовић свједочи и данашња „Побједа“ која нашироко пише о порталу „ИН4С“. Оптужују њихове осниваче за сарадњу са Русијом и као да набацују лопту за интервенцију државе у борби против малигног медијског утицаја Русије у Црној Гори ( забрани рада портала)! 

Могуће је да су ми теорије завјере попиле и посљедњи грам мозга. Међутим, тек када принципе те завјере примјеним у случају хапшења Божовића (медијски линч предсједника Будве, оптужбе за криминал, потом уклањање из политике и организацију нових избора гдје ће на политичко чело једног града или државе доћи Рубинове подобне странке и људи) све се само од себе каже и слаже! Као у буквару! 

Прочитајте још:  Председнику Општине Будва одређен притвор
Контам да Божовић, због свега напријед написаног, није крив или је мање крив од других, али је крив што је Србин! А то се у савременом Западу не прашта! Тако барем Рубин каже!

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *