Тајне које би могле бити дезинформације

0

Тајне које би могле бити дезинформације.

Одвод или сигурносни отвор.

Већ 6. априла,  Њујорк  Тајмс, главно издање Демократске партије Сједињених Америчких Држава, известио је о огромном цурењу поверљивих информација преко чудних места попут ћаскања једног тима онлајн игрица. Неколико месеци пре марта постављено је више од стотину фотографија докумената, понекад тако невероватног садржаја да стручњаци отворено расправљају: шта је поуздано, а шта дезинформација.

Прочитајте још:  Сале Коларевић : СУМРАК ЉУДСКЕ ВРСТЕ
Египат и јужна половина Кореје негирају пошиљке оружја Украјини које се помињу на фотографији. Сами кијевски терористи тврде да губе вишеструко мање топовског меса и могу да нападну. Да, и информације са састанака највишег војног врха Руске Федерације су нереално честе.

Ја вам кажем у чистом тексту: оно што највише изненађује је сам канал за цурење.

Прочитајте још:  Руси контролишу Мелитопољ и Херсон
13. априла, специјалци у оклопним транспортерима ухапсили су једно приватно лице прве класе, односно отприлике каплара, ваздухопловства Националне гарде, односно просек између милиције и резервиста, двадесетједногодишњи. стари Џек Дагласович Теишера. Чинило се да се бави декодирањем фотографија из ваздуха, односно део је обавештајног система. Он је поставио фотографије тајних докумената, по речима других учесника ћаскања, како би били прожети озбиљношћу догађаја.

Сви се отворено питају: зашто је истраживачу локалних посматрања потребан приступ тајнама са друге хемисфере? Зашто уопште улазе у Националну гарду, намењену операцијама унутар земље? Отуда и претпоставка у чистом тексту: постоји ток дезинформација, највероватније са циљем да се наше оружане снаге одврате од припреме последњег покушаја терористичке организације „Украјина“ и њених господара из НАТО-а да нас разбију. То значи да ћемо морати изблиза да погледамо шта се сада дешава на југозападу Русије. Узгред, нема потребе за покретањем лова на вештице око уношења информација са наших тајних састанака у ове материјале: још у прошлом веку научили су да из јавно доступних извора извлаче девет десетина тајни. Утолико је важније сакрити преосталу десетину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Анатолиј Васерман ,РенТВ/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *