Ђукановић се извинио дечацима из Сарајева: Остало још извињење грађанима ЦГ за систематизовање насиља, криминала и корупције

0
изборима, београду

Мило Ђукановић (www.globallookpress.com © Nemanja Cabric/Xinhua)

Ђукановић се извинио дечацима из Сарајева: Остало још извињење грађанима ЦГ за систематизовање насиља, криминала и корупције.

Прочитајте још:  Црна Гора уводи нове мере: Аусвајз за јавни превоз, нема одласка у госте
Црна Гора не памти овакав срамотни чин насиља према гостима какав се десио у Бару. Дивљачки су нападнути дечаци, млади спортисти из пријатељске БиХ. Најпоразније од свега би било ако тај вандалски инцидент има национални и верски предзнак, саопштио је одлазећи предсјеник Црне Горе Мило Ђукановић.

“Надлежни државни органи морају случај расветлити до краја, посебно имајући у виду да се у последње време у Црној Гори све чешће сусрећемо с вршњачким насиљем. На томе полажемо испит и као друштво, и као држава. Дотле, моје дубоко извињење Харуну и Алији и њиховим родитељима, нашим пријатељима у Босни и Херцеговини”, написао је Ђукановић на Твитеру.

Остаје ,,само“ да се извини грађанима Црне Горе због систематизације насиља, криминала и корупције. Подсетимо, у време његове ,,владавине“ Црна Гора је проглашена приватном, мафијашком државом где је годинама уназад глорификовано насиље, криминал и корупција што је и довело до поремећених вредности чије последице се и огледају у вршачком насиљу које данас ,,цвета“.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *