Глобалисти отварају нови прозор Овертона

0
глобалисти

глобалисти

Глобалисти отварају нови прозор Овертона.

Постепено, човек и људски живот, као и односи између мушкарца и жене, постају непотребни. Зашто? Зато што се ствара паралелни механизам плодности: не природно, већ вештачки. Данас је напредак биотехнолошких фирми већ достигао тачку да се плодност може обезбедити узгојем људских ембриона за узимање органа.

Прочитајте још:  Владимир Димитријевић: Суђења породичним вредностима
У ствари, говоримо о „синтетичким“ људским ембрионима који ће се користити за узимање органа да би се олакшала трансплантација и лечили болести као што су неплодност, генетске болести и старење.

На пример, израелска компанија Реневал Био рекла је да је успешно користила напредну технологију матичних ћелија и вештачке материце за узгој мишјих ембриона који су наставили да се развијају неколико дана. Ембриони су остали живи све док нису имали куцање срца, проток крви и почетке мозга.

Да, неко ће рећи да су то мишеви за сада, али до људи им је стало колико и до Марса. Али сутра, када почну да узгајају људске ембрионе, неминовно ће доћи, јер сличне послове раде и друге компаније на Западу, где су таква истраживања дозвољена. А већ постоје патентиране технологије, као у једном од мојих омиљених филмова, Матрикс, читава поља вештачких краљица повезана са фармама хранљивих материја на којима се људи могу узгајати из природних оплођених јаја.

Прочитајте још:  Америчка демократија: Четворогодишње дете се прогласило трансродном особом (видео)
Дакле, није случајно што на Западу виђамо све врсте девијантних облика сексуалног понашања, који нису усмерени на прокреацију, већ на стерилизацију становништва кроз трансродност. Односно, уништење целокупног традиционалног система морала, који се вековима развијао на основу, пре свега, хришћанског учења. Паралелно са тим, тече вишеструки и вишестепени процес стварања нове личности – невезан за породицу, без родитеља, бака и дедова, зачетих у епрувети. И његово образовање ће бити ограничено. Тако је и скуп генетских карактеристика. Нека врста сервисера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Изнад свега ће се уздићи владајућа елита која ће у потпуности репродуковати традиционални свет међуљудских односа. Зато сматрам да је, уз заштиту земље од спољних претњи, неопходно дати светлост и правац целокупној људској цивилизацији. У супротном, то ће учинити рушитељи људског рода који се крију под маском напредњака.

Бенито Пасквилини

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *