Уместо да понуди решење, Вучић прозива раднике Крушика: Како да платимо њих 494…

0
вучић

Александар ВУчић (Фото: Фото: Глобал Лоок Пресс/Томас Ткачик)

Уместо да понуди решење, Вучић прозива раднике Крушика: Како да платимо њих 494…

Прочитајте још:  После скоро десет година владавине Александар Вучић нема никакву платформу за преговоре са сепаратистима
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ваљевска фабрика оружја Крушик неће бити уништена и да ће неки захтеви радника, који су одржали штрајк упозорења са захтевом да им плате буду повећане, бити испуњени, али да он не пристаје на уцене.

„Неки захтеви радника ће бити испуњени, неки неће. Нећу да пристајем на сваки раднички захтев. Радници Крушика ће да живе боље, али не захваљујући уценама. Нека нађу другог председника који ће да пристаје на уцене, ја нећу“, казао је Вучић новинарима у Ваљеву где је присуствовао отварању фабрике вага немачке компаније Бицерба (Бизерба).

Вучић је казао да радници Крушика у просеку имају плате од 65.000 динара, после повећања од 19,3 одсто, већег од раста инфлације.

„Плате су мале, али радимо на томе да буду веће. Али ко може да плати што сваки дан 494 радника Крушика није на послу“, рекао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Синдикат запослених полиције: Крајем ове или почетком следеће недеље почиње тестирае 5Г мреже
Додао је да је Крушик једва проживео, пре две до три године, када је уништаван његов углед у земљи у спрези са „међународном мафијом“.

„Крушик ће да живи са овим или оним руководством“, рекао је Вучић.

Србин инфо/Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *